Routerboard 1200 V 5.6
Topics about the mikrotik user manager

2 posts   •   Page 1 of 1
elidoni
newbie
 
Posts: 25
Joined: Thu May 05, 2011 11:29 pm

Routerboard 1200 V 5.6

by elidoni » Tue Oct 11, 2011 9:42 pm

Hello everyone ! I bought this new product rb 1200 and I have it on version 5.6 .... My problem is that when users log on I cant see
them in queues ..they show only on ppp ( im talking in winbox ). I have created them with limititations but they dont have any limits ! I have created profiles with name " 2pac " but after a while those profiles show "admin " .. I putted directly my laptop at the port that I have pppoe service but it says to me "wrong password" ????? Am I missing something ?

User avatar
bambangs2komputer
Frequent Visitor
Frequent Visitor
 
Posts: 89
Joined: Tue Oct 04, 2011 4:22 pm
Location: Kota Malang-Indonesia

Re: Routerboard 1200 V 5.6

by bambangs2komputer » Wed Oct 12, 2011 1:57 pm

elidoni wrote:Hello everyone ! I bought this new product rb 1200 and I have it on version 5.6 .... My problem is that when users log on I cant see
them in queues ..they show only on ppp ( im talking in winbox ). I have created them with limititations but they dont have any limits ! I have created profiles with name " 2pac " but after a while those profiles show "admin " .. I putted directly my laptop at the port that I have pppoe service but it says to me "wrong password" ????? Am I missing something ?

Limitation in userman after created profile,Add new limitation>>>new limit>>name(2pac)>>uptime (up to you)>>>Rate limit input>>Add & save profiles.
Look PPP active&queue simple.
all limit using usermanager at queue simple if you set queue tree :)

2 posts   •   Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: nest and 7 guests

It is currently Mon Nov 24, 2014 4:42 pm