Hotpost+Load Balance why it does not work?
RouterOS general discussion

3 posts   •   Page 1 of 1
luiscandia
newbie
 
Posts: 27
Joined: Tue Nov 01, 2011 7:46 pm

Hotpost+Load Balance why it does not work?

by luiscandia » Tue Feb 07, 2012 2:45 am

I'm testing a Load Balance configuration like the next link:

http://wiki.mikrotik.com/wiki/Load_Bala ... e_Gateways

It works ok, but after I setup the hotpost on the LAN interface it does not work and there is not access to Internet.

somebody can help?

thanks

User avatar
Chupaka
Forum Guru
Forum Guru
 
Posts: 7229
Joined: Mon Jun 19, 2006 11:15 pm
Location: Home Network Ltd., Minsk, Belarus

Re: Hotpost+Load Balance why it does not work?

by Chupaka » Wed Feb 08, 2012 7:50 pm

what does traceroute from client say?
For every complex problem, there is a solution that is simple, neat, and wrong.

¡ɹǝ|SOɹǝʇnoɹ ʞıʇoɹʞıW ɯ‚|

MikroTik. Your life. Your routing.

skype: pavel.skuratovich

luiscandia
newbie
 
Posts: 27
Joined: Tue Nov 01, 2011 7:46 pm

Re: Hotpost+Load Balance why it does not work?

by luiscandia » Thu Feb 09, 2012 3:11 am

Chupaka wrote:what does traceroute from client say?


thanks for your help, I find the anwser here

http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?f=14&t=43460

3 posts   •   Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Sob and 28 guests

It is currently Sun Nov 23, 2014 7:58 pm