Erase configuration [Resolved]
RouterOS general discussion

4 posts   •   Page 1 of 1
jeanbrico
newbie
 
Posts: 33
Joined: Tue Jul 24, 2012 11:44 pm

Erase configuration [Resolved]

by jeanbrico » Wed Jul 25, 2012 3:12 pm

I own a routerboard RB751.

I want to have an "empty" configuration (no interface configured, no IP Address, and so on): as in a virtual machine for example.

On a previous version, after a material reset, a windows permit to launch a script that clear all the config. By now (v5.14), this window don't seems to appear:
- I've put a piece of wood in the reset hole,
- I've powered off the router,
- I've powered on the router,
- I've waited all leds to switch off
- I've put out the piece of wood out of the reset hole.

I've connected to 192.168.88.1 with winbox.exe, but the windows with script don't appear.

Thanks for all.

Best regards.
Last edited by jeanbrico on Wed Jul 25, 2012 10:25 pm, edited 1 time in total.

CyberT
Member Candidate
Member Candidate
 
Posts: 161
Joined: Tue Feb 01, 2011 2:39 pm
Location: Johannesburg, South Africa

Re: Erase configuration

by CyberT » Wed Jul 25, 2012 3:32 pm

/system reset-configuration
then say yes, after reboot the option will apear
If this helped you then please slam that Karma button :-)

User avatar
Caci99
Forum Veteran
Forum Veteran
 
Posts: 824
Joined: Wed Feb 21, 2007 3:26 pm
Location: Tirane

Re: Erase configuration

by Caci99 » Wed Jul 25, 2012 3:59 pm

or, even faster
Code: Select all
/system reset-configuration no-defaults=yes
-Toni-
Don't crash the ambulance, whatever you do

jeanbrico
newbie
 
Posts: 33
Joined: Tue Jul 24, 2012 11:44 pm

Re: Erase configuration

by jeanbrico » Wed Jul 25, 2012 10:24 pm

Yes, it works.

Thanks for all.

4 posts   •   Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Netlantique, yancho and 41 guests

It is currently Mon Dec 22, 2014 7:59 pm