Community discussions

 
shirazcity
just joined
Topic Author
Posts: 3
Joined: Mon Jan 09, 2012 12:15 pm
Reputation: 0

problem with 5.12 version

Thu Jan 26, 2012 6:13 pm

hi there
i have a problem with ver 5.12
when i upgrade from 5.11 to v 5.12 my queues type and ppp configuration get blue and didn't work.
would u pls help me?
 
hagar83
just joined
Posts: 6
Joined: Thu Feb 02, 2012 10:08 pm
Reputation: 0

Re: problem with 5.12 version

Thu Feb 02, 2012 10:11 pm

I'm stuck with same problem, can someone help us?

Thanks
 
pacoss
newbie
Posts: 36
Joined: Wed Jul 20, 2011 5:21 pm
Reputation: 1

Re: problem with 5.12 version

Thu Feb 02, 2012 11:09 pm

Can be the new names assigned by 5.12 version to the interfaces? wlan1_gateway and ether1_local instead of wlan1 and ether1 of previous versions.

That names remains changed when you say NO to the initial configuration.
 
hagar83
just joined
Posts: 6
Joined: Thu Feb 02, 2012 10:08 pm
Reputation: 0

Re: problem with 5.12 version

Tue Feb 28, 2012 6:08 pm

No, I don't think that.
I've upgraded to 5.13 and same problem, but work.
Add a picture whith problem.
Attachments
Router1.jpg
Router1.jpg (142.92 KiB) Viewed 797 times
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 21116
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Reputation: 178
Location: Riga, Latvia

Re: problem with 5.12 version

Wed Feb 29, 2012 9:20 am

blue means "default configuration". it works fine, it just shows which config is the same as default. nothing has changed! we just colored it, so you understand what's yours
No answer to your question? How to write posts

Who is online

Users browsing this forum: risk and 3 guests