problem with 5.12 version
Wireless networks

5 posts   •   Page 1 of 1
shirazcity
just joined
 
Posts: 3
Joined: Mon Jan 09, 2012 12:15 pm

problem with 5.12 version

by shirazcity » Thu Jan 26, 2012 6:13 pm

hi there
i have a problem with ver 5.12
when i upgrade from 5.11 to v 5.12 my queues type and ppp configuration get blue and didn't work.
would u pls help me?

hagar83
just joined
 
Posts: 6
Joined: Thu Feb 02, 2012 10:08 pm

Re: problem with 5.12 version

by hagar83 » Thu Feb 02, 2012 10:11 pm

I'm stuck with same problem, can someone help us?

Thanks

pacoss
newbie
 
Posts: 28
Joined: Wed Jul 20, 2011 5:21 pm

Re: problem with 5.12 version

by pacoss » Thu Feb 02, 2012 11:09 pm

Can be the new names assigned by 5.12 version to the interfaces? wlan1_gateway and ether1_local instead of wlan1 and ether1 of previous versions.

That names remains changed when you say NO to the initial configuration.

hagar83
just joined
 
Posts: 6
Joined: Thu Feb 02, 2012 10:08 pm

Re: problem with 5.12 version

by hagar83 » Tue Feb 28, 2012 6:08 pm

No, I don't think that.
I've upgraded to 5.13 and same problem, but work.
Add a picture whith problem.
Attachments
Router1.jpg
Router1.jpg (142.92 KiB) Viewed 607 times

User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
 
Posts: 19296
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: problem with 5.12 version

by normis » Wed Feb 29, 2012 9:20 am

blue means "default configuration". it works fine, it just shows which config is the same as default. nothing has changed! we just colored it, so you understand what's yours
No answer to your question? How to write posts

5 posts   •   Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: ffernandes and 16 guests

It is currently Fri Nov 28, 2014 4:14 pm