Community discussions

Search found 3 matches

by tanel
Tue Aug 13, 2019 11:59 am
Forum: Wireless Networking
Topic: 2.4G clients not able to join disconnected, received deauth: sending station leaving (8)
Replies: 5
Views: 988

Re: 2.4G clients not able to join disconnected, received deauth: sending station leaving (8)

@MikroTik do you have any solution for this ? clients report that this even occurs with default config and all the other AP-s tested (ubi, tplink, cisco,meraki) work in the very same location and clients so very hard to blame it on something else- would need at least some hint which software version...
by tanel
Tue Aug 06, 2019 4:16 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: 2.4G clients not able to join disconnected, received deauth: sending station leaving (8)
Replies: 5
Views: 988

2.4G clients not able to join disconnected, received deauth: sending station leaving (8)

On 2.4G clients try to join the AP and the log shows only 15:57:28 wireless,debug wlan1: 60:AF:6D:46:88:61 attempts to associate 15:57:28 wireless,debug wlan1: 60:AF:6D:46:88:61 in local ACL, accept 15:57:28 wireless,info 60:AF:6D:46:88:61@wlan1: connected 15:57:28 wireless,info 60:AF:6D:46:88:61@wl...
by tanel
Wed May 03, 2017 10:47 am
Forum: Announcements
Topic: v6.40rc [release candidate] is released!
Replies: 231
Views: 46291

Issues with v6.40 and RB2011

So just as a small note i'll mention that i lost quite some hours debugging the issues i got when upgrading to v6.40- at one site i have 5 RB2011 devices and one of them (of course the main router) didnt't reply after update. After trying some ideas and local guys i had to drive onsite and discovere...