Community discussions

MikroTik App

Search found 4 matches

by JirkaRTJ
Wed May 14, 2014 12:32 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: OmniTik UPA: Observations & Issues
Replies: 67
Views: 23065

Re: OmniTik UPA: Observations & Issues

Hello Nothink. Still the same sound from device. Auto, Force nothink help. Sometime help if I a lot time disconnect cable to SXT in very short time, device starting. But after reboot omnitik the same problem Im going to send it back to distributor. I could recommend to manufacturer to stop sale this...
by JirkaRTJ
Sun May 11, 2014 9:45 am
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: OmniTik UPA: Observations & Issues
Replies: 67
Views: 23065

Re: OmniTik UPA: Observations & Issues

Hello all Id like to ask you for help. I bought new Omnitik UPA-5HnD and POE out is not working too. There is poe firmware 2.13 I wanted to connect to one port SXT 5Ghz but power was not working. There I hear any sound from device as electronic fuse. But SXT consume about 2-3W less then 500mA. BUT i...
by JirkaRTJ
Wed Nov 15, 2006 8:17 am
Forum: The Dude
Topic: Webserver problems after upgrade to 2.0Beta 12
Replies: 4
Views: 1927

Hi

I have the same problem.

Dude web server work well with Dudev2.0beta11. But after upgrade to newest beta12 did not work.

JirkaRTJ
by JirkaRTJ
Tue Nov 14, 2006 3:42 pm
Forum: The Dude
Topic: Dude versus Remote web access not work
Replies: 1
Views: 1521

Dude versus Remote web access not work

Hello I have installed Dude vesion 2.0beta12 and Im not able to see Dude from remote computer over port 80. From remote Dude not secure it work, secure Dude not work too. In Settings/Server is enable Web Access and port 80 and secure 443 in on, allowed network is 0.0.0.0/0 But not work. Do you have ...