Community discussions

Search found 6 matches

by tkotek001
Thu Mar 29, 2018 3:49 pm
Forum: Announcements
Topic: Urgent security advisory
Replies: 110
Views: 56610

Re: Urgent security advisory

This screen clearly shows me version 6.40.5 (that is not vulnerable as you say us) with "/rw/info" and "/ram/.info" processes in memory. Are you telling me that it's all safe now? not really - go for latest 6.41. due to smb exploit for 6.40.x https://github.com/BigNerd95/Chimay-Blue original "chima...
by tkotek001
Thu Aug 10, 2017 2:34 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: crs210-8g-2s+in ether1 port flap
Replies: 7
Views: 544

Re: crs210-8g-2s+in ether1 port flap

Hi

just did it and for your curiosity - extending cable length to 15m (max i have) interval is prolonged to several hours (7 to 10 max)
will follow-up with info from support once have it

thanks
by tkotek001
Wed Aug 09, 2017 5:11 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: crs210-8g-2s+in ether1 port flap
Replies: 7
Views: 544

Re: crs210-8g-2s+in ether1 port flap

Hi thanks for hint, results are confusing first turned off eee on i350 but id did not help - link is still flapping rebooted router, still the same - flapping in few seconds then changed cable from 2m to 10m (both cat5e, factory made) still flapping, rebooted router - now flapping occurs with interv...
by tkotek001
Wed Aug 09, 2017 12:02 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: crs210-8g-2s+in ether1 port flap
Replies: 7
Views: 544

Re: crs210-8g-2s+in ether1 port flap

Hi here you go [admin@MikroTik] > /system routerboard print routerboard: yes model: CRS210-8G-2S+ firmware-type: qca8513 factory-firmware: 3.22 current-firmware: 3.22 upgrade-firmware: 3.22 update - dig some logs ... > connected i350-t4 here 09:55:54 interface,info ether1-master link up (speed 1G, f...
by tkotek001
Wed Aug 09, 2017 10:46 am
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: crs210-8g-2s+in ether1 port flap
Replies: 7
Views: 544

crs210-8g-2s+in ether1 port flap

hello mikrotik port 1 (ether1) is consistently flapping between 1G and no-link every 2-3 seconds Os 6.37 and 6.40.1 against i350-t4 adapter (on linux ) - other ports are ok - 2 other crs210 exhibit same behaviour kindly advice thanks ps. board admin - just replied to old topic from 2011(?) that seem...
by tkotek001
Wed Aug 09, 2017 10:32 am
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: CRS210-8G-2S+IN Port 1 Consistent FAIL to 100Mbps
Replies: 4
Views: 958

Re: CRS210-8G-2S+IN Port 1 Consistent FAIL to 100Mbps

same here - consistent port flap against i350-t4
6.37. and 6.40.1 too
port goes 1G and down every 2-3 seconds