Community discussions

Search found 14 matches

by Cal5582
Tue Sep 18, 2018 10:20 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RBM11G + R11e-5HacT stops working 6.43
Replies: 3
Views: 481

Re: RBM11G + R11e-5HacT stops working 6.43

i noticed that too. im kind of curious as to what they broke.
by Cal5582
Tue Sep 18, 2018 5:33 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RBM11G + R11e-5HacT stops working 6.43
Replies: 3
Views: 481

Re: RBM11G + R11e-5HacT stops working 6.43

6.43.1 fixed this issue. wireless cards detected and capsman forwarding working.
by Cal5582
Tue Sep 18, 2018 5:32 pm
Forum: Announcements
Topic: v6.43.1 [stable] and v6.43.2 [stable] are released!
Replies: 186
Views: 37534

Re: v6.43.1 [stable] is released!

This fixed my issues with my RBM11g not detecting mpcie wireless cards. thank you for all your hard work!
by Cal5582
Mon Sep 17, 2018 11:19 pm
Forum: Announcements
Topic: v6.43 [current] is released!
Replies: 148
Views: 27548

Re: v6.43 [current] is released!

any update on wireless cards not detecting on mmips devices?
by Cal5582
Fri Sep 14, 2018 6:28 pm
Forum: Announcements
Topic: v6.44beta [testing] is released!
Replies: 365
Views: 80830

Re: v6.44beta [testing] is released!

just out of curiosity are you also using an RBM11g also or something else with MPCIe?
by Cal5582
Fri Sep 14, 2018 6:20 pm
Forum: Announcements
Topic: v6.44beta [testing] is released!
Replies: 365
Views: 80830

Re: v6.44beta [testing] is released!

good to know its not just me. i sent a supout to them and an email describing the issue but havent heard anything yet.
by Cal5582
Fri Sep 14, 2018 6:07 pm
Forum: Announcements
Topic: v6.44beta [testing] is released!
Replies: 365
Views: 80830

Re: v6.44beta [testing] is released!

RBM11G and R11e-5HacT looses the R11e-5HacT in this software revision and in 6.43 downgrading to 6.42.7 auto-magically makes the wireless card come back so it is a software issue and not a hardware issue. it is also repeatable during testing.
by Cal5582
Fri Sep 14, 2018 6:05 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RBM11G + R11e-5HacT stops working 6.43
Replies: 3
Views: 481

RBM11G + R11e-5HacT stops working 6.43

ive noticed my RBM11G + R11e-5HacT stopped picking up the wireless card after updating to 6.43. at first i tried reseating the card then noticed the lights were on on the card and the card was working it just wasnt detecting in routeros so i tried downgrading to 6.42.7 and auto-magically my wireless...
by Cal5582
Fri Sep 14, 2018 2:32 am
Forum: Announcements
Topic: v6.43 [current] is released!
Replies: 148
Views: 27548

Re: v6.43 [current] is released!

just had 6.43 break my RBM11G + R11e-5HacT wireless access point. after the update my mpcie card would no longer pick up but would display a red and yellow light. tried reseating card but no luck. restored back to mmips 6.42.7 and everything came back up and worked. looks to be a software issue. any...
by Cal5582
Thu Sep 06, 2018 6:20 pm
Forum: RouterOS v6 RC and v7 BETA
Topic: X86_64 ROS - 64bit Mikrotik
Replies: 79
Views: 28463

Re: X86_64 ROS - 64bit Mikrotik

just wanted to note, that other than wireless this seems to work. currently using 6.42.7 and capsman with a few caps to cover the wireless issue.
by Cal5582
Tue May 01, 2018 5:44 pm
Forum: RouterOS v6 RC and v7 BETA
Topic: X86_64 ROS - 64bit Mikrotik
Replies: 79
Views: 28463

Re: X86_64 ROS - 64bit Mikrotik

looking under the wireless package file it looks like the file structure is the same for 32 bit and 64 bit drivers as far as i can tell and theres even a 64 bit driver file so im confused as to why wireless is disabled for 64 bit router os. i mean i can go back to 32 bit, but with ddr3 being so chea...
by Cal5582
Wed Mar 14, 2018 5:19 pm
Forum: RouterOS v6 RC and v7 BETA
Topic: X86_64 ROS - 64bit Mikrotik
Replies: 79
Views: 28463

Re: X86_64 ROS - 64bit Mikrotik

I'm using a QCA9880 R11e-5HacT for my 5 Ghz.
by Cal5582
Wed Feb 28, 2018 5:08 pm
Forum: RouterOS v6 RC and v7 BETA
Topic: X86_64 ROS - 64bit Mikrotik
Replies: 79
Views: 28463

Re: X86_64 ROS - 64bit Mikrotik

So ive been able to get this working, but i am unable to select wireless frequencies on my mikrotik wireless cards when x64 is enabled but if i revert back to 32 bit it works fine. It acts as if it cannot find the scan lists for my country. any suggestions?