Community discussions

Search found 11 matches

by Mrdude
Sun Oct 20, 2019 11:41 am
Forum: General
Topic: IN v6.45.6 L2TP not use MPPE 128 ?
Replies: 15
Views: 698

Re: IN v6.45.6 L2TP not use MPPE 128 ?

Are you sure your client device connects only if there is encryption?
Yes, without encryption, disconnection occurs.
by Mrdude
Sun Oct 20, 2019 11:35 am
Forum: General
Topic: IN v6.45.6 L2TP not use MPPE 128 ?
Replies: 15
Views: 698

Re: IN v6.45.6 L2TP not use MPPE 128 ?

As i said in my previous post, if the client is configured to only connect if there is encryption, then since you can connect the encyprion is used...
It is obvious. But, how do I find out why encryption is not turned on if its use is indicated in the profile?
by Mrdude
Sun Oct 20, 2019 9:29 am
Forum: General
Topic: IN v6.45.6 L2TP not use MPPE 128 ?
Replies: 15
Views: 698

Re: IN v6.45.6 L2TP not use MPPE 128 ?

R00t is right.. is your client configured to connect only if encryption is used?

Please explain what it means "right"? Its settings indicate the use of encryption.
by Mrdude
Sun Oct 13, 2019 9:16 pm
Forum: General
Topic: IN v6.45.6 L2TP not use MPPE 128 ?
Replies: 15
Views: 698

Re: IN v6.45.6 L2TP not use MPPE 128 ?

If its activated and you can connect then obviously uses it...
Image
Image
by Mrdude
Sun Oct 13, 2019 5:40 pm
Forum: General
Topic: IN v6.45.6 L2TP not use MPPE 128 ?
Replies: 15
Views: 698

Re: IN v6.45.6 L2TP not use MPPE 128 ?

Enable to your client to require encryption and see if it connects.. if not, then yes it does not use encryption...
It is activated, why RB2011 do not use it?
by Mrdude
Sun Oct 13, 2019 4:07 pm
Forum: General
Topic: IN v6.45.6 L2TP not use MPPE 128 ?
Replies: 15
Views: 698

Re: IN v6.45.6 L2TP not use MPPE 128 ?

How can you tell its not encrypted?
PPP - Active Conections - Column Encoding is empty when i disable IPsec.But there should be MPPE128 stateless.
by Mrdude
Thu Oct 10, 2019 2:04 pm
Forum: General
Topic: IN v6.45.6 L2TP not use MPPE 128 ?
Replies: 15
Views: 698

IN v6.45.6 L2TP not use MPPE 128 ?

Good day.
In RB2011 in the PPP profile I specify for L2TP I specify the Use Encryption parameter. But the connection is not encrypted, for what reason can this happen?
by Mrdude
Thu Nov 01, 2018 1:45 pm
Forum: General
Topic: L2TP/IPSEC client access through Dual Access PPTP.
Replies: 0
Views: 330

L2TP/IPSEC client access through Dual Access PPTP.

Good day to all. I am trying to connect routers 6.43.4 through L2TP / IPSEC. The problem is that the client goes to the network via Dual PPTP and Phase 2 does not pass. How to configure IPSEC settings for connection due to Dual Access PPTP? -----------------------------------------------------------...
by Mrdude
Thu Jun 21, 2018 2:36 pm
Forum: General
Topic: When configuring SSTP clients on routers of the same model, the default is different Default Route Distance.
Replies: 0
Views: 224

When configuring SSTP clients on routers of the same model, the default is different Default Route Distance.

Good day to all. When configuring the client's SSTP on RB2011UA, a Default Route Distance of 0 is set for some of the routers, while for others 1. But all of the routes have a dynamic 0. What is the reason for this strange behavior? https://sun9-7.userapi.com/c824700/v824700003/16cb1e/nr4Hs_D-P7Q.jp...
by Mrdude
Tue May 08, 2018 12:34 pm
Forum: Virtualization
Topic: CHR starts periodically to be unavailable through the network interfaces after update to 6.42.1
Replies: 6
Views: 1324

CHR starts periodically to be unavailable through the network interfaces after update to 6.42.1

Hello. After 6.42.1 (Current) is installed on the Cloud Hosted Router, the VM starts periodically to be unavailable through the network interfaces, the error is preceded by a message in the dhcp, critical, error :: dhcp-client on WAN lost IP address XX.XX.XX.XX - lease expired. Does anyone know the ...
by Mrdude
Thu Mar 01, 2018 3:35 pm
Forum: General
Topic: Data transfer rate drops to two when using SSTP.
Replies: 1
Views: 362

Data transfer rate drops to two when using SSTP.

Hello everybody! I configured the SSTP tunnel, where I use the RtrOS CHR v6.38.5 as a server, and the client RB2011UaS-2HnDB v6.36.3. Both devices have external exchange time between which 70 ms. BUT! When measuring time through VPN-tonel, I get a value 2-3 times more. What can be associated with a ...