Community discussions

Search found 7 matches

by Mechman
Thu Apr 26, 2018 8:37 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: CAP ac bad Antenna design?
Replies: 95
Views: 20519

Re: CAP ac bad Antenna design?

2.4 Ghz was ok for me even before, but it also improved a bit, 130 Mbit/s in both directions.
by Mechman
Thu Apr 26, 2018 2:49 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: HAP AC^2 5.0GHz issue
Replies: 16
Views: 3092

Re: HAP AC^2 5.0GHz issue

6.43rc5 has a fix for the issue. Works well for me.
by Mechman
Thu Apr 26, 2018 2:47 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: CAP ac bad Antenna design?
Replies: 95
Views: 20519

Re: CAP ac bad Antenna design?

With 6.43rc5 the throughput has greatly improved for the hAP ac^2. I now get about 300 Mbit/s, RX and TX.
by Mechman
Thu Mar 29, 2018 7:00 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: HAP AC^2 5.0GHz issue
Replies: 16
Views: 3092

Re: HAP AC^2 5.0GHz issue

I have the same issues, they persist with 6.42rc52.
2 Ghz receiving throughput is about 130 Mbit/s. On 5 Ghz I get only about 30 Mbit/s, with the client connected at 866 Mbit/s. The cAP ac based on the same chip has similar issues, there is another thread about that.
by Mechman
Thu Mar 29, 2018 6:50 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: CAP ac bad Antenna design?
Replies: 95
Views: 20519

Re: CAP ac bad Antenna design?

No improvement for me, even with the lastest RC...
by Mechman
Wed Mar 21, 2018 1:49 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: CAP ac bad Antenna design?
Replies: 95
Views: 20519

Re: CAP ac bad Antenna design?

That really sounds great, I also sent a new supout.rif I created during the speedtest with the hAP ac^2.
by Mechman
Wed Mar 14, 2018 9:40 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: CAP ac bad Antenna design?
Replies: 95
Views: 20519

Re: CAP ac bad Antenna design?

I'm currently testing the hAP ac² and I'm having the same issues as described here with the cAP ac. It uses the same chipset. TX throughput is under 10 Mbit/s, wAP ac is working fine in the same environment. Client is an Intel AC 8265. RouterOS 6.42rc41 seems to fix the issues with 2.4 Ghz but crash...