Community discussions

MikroTik App

Search found 4 matches

by jcmerg
Thu Dec 24, 2020 4:09 pm
Forum: Announcements
Topic: v6.48 [stable] is released!
Replies: 265
Views: 45964

Re: v6.48 [stable] is released!

Same Issue here, i've removed all lacp bonding interfaces from the bridge, after that, the switch worked fine, so i downgraded to the last 6.47.x I've also tried a factory reset and reconfiguration with a export backup .... same issue. Ahh. I have 3 LACP bonds on mine. I may well be having the same...
by jcmerg
Thu Dec 24, 2020 10:19 am
Forum: Announcements
Topic: v6.48 [stable] is released!
Replies: 265
Views: 45964

Re: v6.48 [stable] is released!

On my CRS326-24G-2S+ after updating I no longer have any interfaces nor will the device reboot cleanly. This is the output from terminal: [admin@CRS326] > /interface [admin@CRS326] /interface> print Flags: D - dynamic, X - disabled, R - running, S - slave # NAME TYPE ACTUAL-MTU L2MTU [admin@CRS326]...
by jcmerg
Tue Apr 17, 2018 7:11 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RBM11G + R11e-LTE
Replies: 18
Views: 7396

Re: RBM11G + R11e-LTE

I‘am in contact since a few days, they are working on a fix for the R11e-LTE
by jcmerg
Tue Apr 10, 2018 1:47 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RBM11G + R11e-LTE
Replies: 18
Views: 7396

Re: RBM11G + R11e-LTE

I've encountered the same issues with my RBM11G in combination with R11e-LTE Tried the settings for RB911 as described in the wiki: /system routerboard usb set type=mini-PCIe /system routerboard settings set init-delay=5s Tested the R11e-LTE with an Alix 6D2 system under RouterOS, which is working f...