Community discussions

MikroTik App

Search found 7 matches

by bolean
Tue Aug 11, 2020 3:13 pm
Forum: General
Topic: DHCP client on bridge does not work?
Replies: 19
Views: 13610

Re: DHCP client on bridge does not work?

try set new priority.
/interface bridge add name=bridge1 priority=0x9000
by bolean
Sat Feb 23, 2019 3:08 pm
Forum: Useful user articles
Topic: Using RouterOS to QoS your network - 2020 Edition
Replies: 211
Views: 251780

Re: Using RouterOS to prioritize (Qos) traffic for a Class C net

version 3, running smooth

Image
by bolean
Sun Sep 16, 2018 6:11 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: New : RB760IGS - HEX-S
Replies: 38
Views: 19563

Re: New : RB760IGS - HEX-S

yes it is
Image
by bolean
Thu Jul 12, 2018 1:09 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: New : RB760IGS - HEX-S
Replies: 38
Views: 19563

Re: New : RB760IGS - HEX-S


Nice :)
Is that processor true or false!?
yup. :) .
Image
by bolean
Thu Jul 12, 2018 9:42 am
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: New : RB760IGS - HEX-S
Replies: 38
Views: 19563

Re: New : RB760IGS - HEX-S

Image

Nice :)
by bolean
Sat Jun 16, 2018 6:10 pm
Forum: Beginner Basics
Topic: L2TP & IPSEC with Windows 10
Replies: 12
Views: 5128

Re: L2TP & IPSEC with Windows 10

just reinstall WAN Miniport network drivers in Windows 10 > Right-click on Start and select Device Manager from the PowerUser menu > Expand the Network adapters section > Right-click on every individual WAN Miniport driver and uninstall - install it. this solve my problem.