Community discussions

Search found 13 matches

by wojo
Mon Sep 16, 2019 4:57 am
Forum: General
Topic: Anybody ues AT&T Gigabit Fiber with Mikrotik RouterOS?
Replies: 77
Views: 8822

Re: Anybody ues AT&T Gigabit Fiber with Mikrotik RouterOS?

I'm able to do the certification based authentication but not that survives a reboot or re-auth, will try to work with MikroTik on this. Does that mean you successfully do auth through RB and have the certs installed on the RB? Seems the dot1x is what we need, just haven't tried it yet. I have cert...
by wojo
Sun Sep 15, 2019 1:16 am
Forum: General
Topic: Anybody ues AT&T Gigabit Fiber with Mikrotik RouterOS?
Replies: 77
Views: 8822

Re: Anybody ues AT&T Gigabit Fiber with Mikrotik RouterOS?

I'm able to do the certification based authentication but not that survives a reboot or re-auth, will try to work with MikroTik on this.
by wojo
Fri Aug 16, 2019 4:19 pm
Forum: General
Topic: Anybody ues AT&T Gigabit Fiber with Mikrotik RouterOS?
Replies: 77
Views: 8822

Re: Anybody ues AT&T Gigabit Fiber with Mikrotik RouterOS?

That's a good tip to get a the better router for sure.

I'm still working on the solution for Mikrotik, just need to get back to it have a lot of other things that popped up.
by wojo
Thu Aug 01, 2019 8:29 pm
Forum: General
Topic: Anybody ues AT&T Gigabit Fiber with Mikrotik RouterOS?
Replies: 77
Views: 8822

Re: Anybody ues AT&T Gigabit Fiber with Mikrotik RouterOS?

@wojo - I saw your other post earlier and figured out that you made some progress THANK YOU! Did you also file a ticket with support?
I didn't, thought it wasn't provided to the built in license types after 30 days. I'll give it a shot though.
by wojo
Thu Aug 01, 2019 8:27 pm
Forum: General
Topic: 802.1x / dot1x client not working when interface is on a bridge
Replies: 5
Views: 831

Re: 802.1x / dot1x client not working when interface is on a bridge

Question - what protocol-mode have you set on the bridge? One of the STP flavors or none ? I've tried both both also thinking it could be the restrictions around 802.1D. I also spent way too much time tinkering with all the settings I could think of in the dark for weird interactions/bugs but could...
by wojo
Thu Aug 01, 2019 1:57 am
Forum: General
Topic: Anybody ues AT&T Gigabit Fiber with Mikrotik RouterOS?
Replies: 77
Views: 8822

Re: Anybody ues AT&T Gigabit Fiber with Mikrotik RouterOS?

I'm able to authenticate with the ONT using the dot1x 802.11x support on my CCR1009, just took disabling CRL, setting both the identity and anonymous identity to the MAC on the certs and then importing the entire cert chain. Probably can enable the CRL if the supplemental certs are there, not sure. ...
by wojo
Wed Jul 31, 2019 11:14 pm
Forum: General
Topic: 802.1x / dot1x client not working when interface is on a bridge
Replies: 5
Views: 831

802.1x / dot1x client not working when interface is on a bridge

I'm able to successfully authenticate with a 802.1x server using RouterOS on a bare interface, but once that interface is a part of a bridge (with default settings) I cannot successfully complete the EAPOL process. It seems to never get to the TLSv1 packet exchange, but I do see the identity request...
by wojo
Tue Jan 01, 2019 8:01 pm
Forum: General
Topic: RouterOS 6.34.4 cannot import ed25519 ssh public keys.
Replies: 2
Views: 534

Re: RouterOS 6.34.4 cannot import ed25519 ssh public keys.

This is quite annoying, keeping an RSA key around literally just for my Mikrotiks now.
by wojo
Mon Dec 31, 2018 7:36 am
Forum: General
Topic: DNS forward based on domain name
Replies: 18
Views: 4216

Re: DNS forward based on domain name

I would love this, please add this MT!
by wojo
Mon Dec 24, 2018 6:58 am
Forum: Scripting
Topic: Action Timed Out only on startup, not subsequent runs of script
Replies: 4
Views: 918

Re: Action Timed Out only on startup, not subsequent runs of script

I thought that as well, but with a :delay 15 or so that covers that just fine.

The issue was truly the disk1 issue, if I store the file on the internal storage or after formatting, it worked fine. How odd!
by wojo
Mon Dec 24, 2018 5:29 am
Forum: Scripting
Topic: Action Timed Out only on startup, not subsequent runs of script
Replies: 4
Views: 918

Re: Action Timed Out only on startup, not subsequent runs of script

Seems to be related to disk1, I formatted the disk as ext3 and it is fine now. Odd.
by wojo
Thu Sep 13, 2018 4:57 am
Forum: Announcements
Topic: v6.43 [current] is released!
Replies: 148
Views: 28769

Re: v6.43 [current] is released!

Found a LOG problem with an IPv6 DHCP-CLIENT . The log says there was an error adding the dynamic prefix pool, but it actually is created correctly. Cosmetic problem? dhcp,error failed to add ipv6 pool MYPOOL: ok ..... ....... Yes, I have a similar issue:with the current release 6.43 dhcp,error fai...
by wojo
Tue Aug 21, 2018 4:46 am
Forum: Scripting
Topic: Action Timed Out only on startup, not subsequent runs of script
Replies: 4
Views: 918

Action Timed Out only on startup, not subsequent runs of script

I get a script error only when running a script during startup. When it runs on a scheduled run after, it is fine. The error is: script,error router atl: script error: action timed out - try again, if error continues contact MikroTik support and send a supout file (13) The script is as follows: :loc...