Community discussions

Search found 5 matches

by fneto
Thu Oct 04, 2018 5:04 pm
Forum: General
Topic: Feature requests
Replies: 1160
Views: 208725

Re: Feature requests

Hello!! I'm new to the forum, and I'd like to know where is the right place for a feature request. Actually I think Mikrotik should authenticate itself through radius in a uniform way, Winbox uses CHAP-MD5 what's on, but terminal uses PAP??? We uses centralized authentication in a very hostile envir...
by fneto
Thu Oct 04, 2018 2:48 am
Forum: General
Topic: Stuck ARP entries with Virtual Machines
Replies: 5
Views: 358

Re: Stuck ARP entries with Virtual Machines

I think we have found the problem, the Huawei switch have a loop with a router and a BGP link, we split these networks in two different VLANs and the problem was solved!

Thanks!
by fneto
Wed Oct 03, 2018 5:58 pm
Forum: General
Topic: Stuck ARP entries with Virtual Machines
Replies: 5
Views: 358

Re: Stuck ARP entries with Virtual Machines

An update about this issue. I have another ESX host that are connected trough a VLAN from another site to this RB in a FO link. This link enters in a huawei switch and goes directly to the RB1009. Today I've installed a new VM with linux, the installation goes normally and in the first boot everythi...
by fneto
Wed Oct 03, 2018 12:39 am
Forum: General
Topic: Stuck ARP entries with Virtual Machines
Replies: 5
Views: 358

Re: Stuck ARP entries with Virtual Machines

Hi Anumrak!

I don't know if I understand correctly your question but all the hosts ara connected trough the Dell Switch.

I will swap this switch for a new one with 10Gb ports, but when it happens the arp table on the switch are always ok!

Thanks!
by fneto
Tue Oct 02, 2018 12:51 am
Forum: General
Topic: Stuck ARP entries with Virtual Machines
Replies: 5
Views: 358

Stuck ARP entries with Virtual Machines

Hello All! I'm passing through an strange problem and I'd like to ask for your help!! My scenarios is the following: I've a ESXi host with some virtual machines, this machines are connected in a dell switch and the dell is connected in a RB1009. My problem is that the VM are working normally, all go...