Community discussions

Search found 9 matches

by bkieser
Mon Jan 07, 2019 2:04 am
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: SXT SA5 ac - Two devices cannot see each other 400m apart
Replies: 4
Views: 506

Re: SXT SA5 ac - Two devices cannot see each other 400m apart

I can confirm the that issue was indeed that the window was somehow blocking the signal. It is a triple glazed window. I moved the transmitter to a single glazed window and it worked perfectly.

Thank you everyone for your help.
by bkieser
Sun Jan 06, 2019 4:22 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: SXT SA5 ac - Two devices cannot see each other 400m apart
Replies: 4
Views: 506

Re: SXT SA5 ac - Two devices cannot see each other 400m apart

Possible problems of going through a window, metal screen, metal coated glass, or problem with the radio. I would test the radio first just in case to eliminate it first. If it tests fine, look for problems with building materials. Mimo router may get some more signal out through the building in di...
by bkieser
Sat Jan 05, 2019 2:43 am
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: SXT SA5 ac - Two devices cannot see each other 400m apart
Replies: 4
Views: 506

SXT SA5 ac - Two devices cannot see each other 400m apart

I have 2 SXT devices, both in separate houses at a window pointing at each other. One is in bridge mode exporting ethernet wifi as AP. The other is as CPE (client AP), receiving the wifi internet and bridging it to the ethernet port. I.e. I am using them to link an internet enabled wired network to ...
by bkieser
Sat Jan 05, 2019 2:35 am
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: SXT SA5 ac - Cannot reset. Holding down button or shorting jumper doesn't work
Replies: 2
Views: 406

Re: SXT SA5 ac - Cannot reset. Holding down button or shorting jumper doesn't work

I have used a different power supply and I have also used a different POE. No luck.
The LED is on, so this is very strange.
Winbox just can't see it. It can see my other SXT devices, just not this.

Like I said, it's straight out the box, brand new hardware.
by bkieser
Sun Dec 30, 2018 10:40 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: SXT SA5 ac - Cannot reset. Holding down button or shorting jumper doesn't work
Replies: 2
Views: 406

SXT SA5 ac - Cannot reset. Holding down button or shorting jumper doesn't work

Any ideas on this? I have a SXT SA5 ac. The power light LED is on. Power comes through USB too. However nothing is working. Doesn't make the chirp sound when powering up. Holding down the black button then powering up doesn't reset it. Shorting the jumper doesn't work. I have tried 2 different POEs ...
by bkieser
Fri Dec 28, 2018 6:12 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: SXT SA5 ac - Is holding down the black button next to the LED the same as shorting the reset jumper?
Replies: 0
Views: 271

SXT SA5 ac - Is holding down the black button next to the LED the same as shorting the reset jumper?

I have a brand new SXT SA5 ac. Straight out the box. It won't do a thing. LED comes on, but nothing. Cannot see it on Ethernet, cannot see it on USB serial, dead. I have been reading that I should hold reset for 15 seconds when powering on to get it into netinstall mode. I have been holding down the...
by bkieser
Fri Dec 28, 2018 6:07 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: SXT SA5 ac - Board led on but no ethernet and no wifi LEDs
Replies: 3
Views: 394

Re: SXT SA5 ac - Board led on but no ethernet and no wifi LEDs

You should try with another poe
Thank you for the suggestion. I have done this and it makes no difference.
by bkieser
Sat Dec 22, 2018 7:38 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: SXT SA5 ac - Board led on but no ethernet and no wifi LEDs
Replies: 3
Views: 394

Re: SXT SA5 ac - Board led on but no ethernet and no wifi LEDs

Is anyone able to offer any advice on how I could test this? Does it need a special ethernet cable to my router?
by bkieser
Sat Dec 15, 2018 9:15 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: SXT SA5 ac - Board led on but no ethernet and no wifi LEDs
Replies: 3
Views: 394

SXT SA5 ac - Board led on but no ethernet and no wifi LEDs

I have a brand new, straight out the box SXT SA5 ac. Plug in the PoE power, connect up the ethernet. The LED on the board inside the unit lights up, so the circuity has power, but there is no connection on the ethernet (router LEDs don't flash), no response to ping 192.168.88.1 and connecting direct...