Community discussions

Search found 5 matches

by ppptran
Sun Mar 17, 2019 7:37 am
Forum: Announcements
Topic: v6.45beta [testing] is released!
Replies: 305
Views: 69916

Re: v6.45beta [testing] is released!


*) rb4011 - fixed SFP linking (introduced in v6.45beta6);
This .

If there's a fix for SFP with 100M fiber link would be greatly appreacited
by ppptran
Sun Jan 06, 2019 3:24 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RB4011
Replies: 359
Views: 66374

Re: RB4011

Gezz, this flapping issue is getting anyyoying as hek. I have this same issue and i've spent lot of hours into research , it came up " disable autonegotiation on both end" on every topic. Are you kidding me, i dont have access on that part. ISP stuff work everywhere but Mikrotik. Im using RB4011. Mo...
by ppptran
Fri Jan 04, 2019 6:00 am
Forum: Beginner Basics
Topic: 4011 and 2.5Gbps SFP
Replies: 6
Views: 710

Re: 4011 and 2.5Gbps SFP

Oh well, its gonna be a long wait if they decide to fix via software update if its even possible.

Im kinda wish for a way to link 100M base in sfp+ slot. Rb4011.

Rb3011 works with Sfp base 100 if disabled autonegotiation, and hard set 100M.
by ppptran
Tue Jan 01, 2019 8:08 am
Forum: Beginner Basics
Topic: 4011 and 2.5Gbps SFP
Replies: 6
Views: 710

Re: 4011 and 2.5Gbps SFP

Not mean to jack the thread. But im having the same issue, but its a little different in my case. My isp provide 155M Sfp module ( old tech) . it works fine with the media converter. When plugged into 4011, it shows no link. All pon tx rx were there, which mean it can read the optical line. The prob...
by ppptran
Tue Jan 01, 2019 6:24 am
Forum: General
Topic: RB4011. SFP No Link Issue.
Replies: 1
Views: 606

RB4011. SFP No Link Issue.

Hi guys. To put this simple. I have the RB4011 ,without wireless. Running 6.4.8 stable. The most recent release. When i plug the Sfp module from my isp ( 155M fiber, 100Base) , it shows no link; however, there are optical transmis and received, but no link. I have tried set the ethernet to 100M on s...