Community discussions

Search found 12 matches

by SJB
Wed Sep 11, 2019 12:09 am
Forum: Scripting
Topic: OVPN + policy routing issue
Replies: 2
Views: 398

Re: OVPN + policy routing issue

Tks, all working well on basis of adding the specific mangle rule upfront.
by SJB
Sun Sep 08, 2019 9:43 pm
Forum: Scripting
Topic: OVPN + policy routing issue
Replies: 2
Views: 398

OVPN + policy routing issue

Hi all; I'd like to post an issue I'm having with my OVPN setup. Short explanation; I have 2 WAN's , 1 LAN and 1 OVPN connection + PCC load balancing. When logging into the router (Hex-s)with all WAN's up and running I'm well able to ping an address which is to be reached through the OVPN tunnel (10...
by SJB
Tue Jun 04, 2019 4:07 pm
Forum: Scripting
Topic: 3 WAN load balance issues
Replies: 10
Views: 1071

Re: 3 WAN load balance issues

Tks Sob; accidentally I managed to cut myself off from the router by disabling my login interface :( Other WAN's are dynamic so were not setup to get into the router). First thing now is when I physically get to it is install dyndns ! I noticed the mistake in the routing table thats resolved. ARP is...
by SJB
Tue May 28, 2019 7:14 pm
Forum: Scripting
Topic: 3 WAN load balance issues
Replies: 10
Views: 1071

Re: 3 WAN load balance issues

Anyone having a clue ?
by SJB
Mon May 27, 2019 11:50 am
Forum: Scripting
Topic: 3 WAN load balance issues
Replies: 10
Views: 1071

Re: 3 WAN load balance issues

maybe confusing the remark : WAN3 is functional With that I meant that the LHG LTE attached to WAN3 provides good working signal and data.
by SJB
Mon May 27, 2019 11:48 am
Forum: Scripting
Topic: 3 WAN load balance issues
Replies: 10
Views: 1071

Re: 3 WAN load balance issues

well; it's as weird as it gets.... At present WAN1 and WAN2 both can remain on with full fucntionality on LAN. The minute I switch on WAN3 traffic ceases. WAN1 and WAN2 work on failover but I doubt if they load balance (hard to test with little load). WAN3 is functional btw. I've also tried everythi...
by SJB
Fri May 24, 2019 11:35 pm
Forum: Scripting
Topic: 3 WAN load balance issues
Replies: 10
Views: 1071

Re: 3 WAN load balance issues

Hi again; I was a bit too enthousiastic. I've changed the specific rules mentioned above with passthough = yes. Strangely enough I see traffic flow over all 3 WAN's so mangling runs however on my workstations on the LAN I am not able to browse anything if more than 1 of the 3 WAN's is enabled. I am ...
by SJB
Fri May 17, 2019 10:40 am
Forum: Scripting
Topic: 3 WAN load balance issues
Replies: 10
Views: 1071

Re: 3 WAN load balance issues

Great ! That was the tweak needed. Works fine now.
by SJB
Thu May 16, 2019 9:48 pm
Forum: Scripting
Topic: 3 WAN load balance issues
Replies: 10
Views: 1071

3 WAN load balance issues

Hi all; I'm desperately trying to get my load balance-fail-over system working here but I just can;t get it to work. It's slightly complicated: Hex router WAN1: PPOE client Wimax system. Static IP. WAN2 hooks up to a LHG LTE, receives an IP from the LTE DHCP server. WAN3 hooks up to a LHG LTE receiv...
by SJB
Wed May 08, 2019 2:52 pm
Forum: Announcements
Topic: v6.44.3 [stable] is released!
Replies: 123
Views: 31836

Re: v6.44.3 [stable] is released!

PCC method with 3 x Wan with static IP’s on a HEX.
It’s not really the amount of users (2-3 ) but to cope with varying unreliable down/up speeds. So basically I’m trying to spread the risk of bring down and/ or having low speeds.
by SJB
Wed May 08, 2019 2:47 pm
Forum: Announcements
Topic: v6.44.3 [stable] is released!
Replies: 123
Views: 31836

Re: v6.44.3 [stable] is released!

Is anyone aware if load balancing works under this OS version. I’ve read there have been some issues on previous versions in the past. There is a dedicated topic on that but the OP never came back with the answers to my questions. Given a remote area with no cable connections I need to go through t...
by SJB
Tue May 07, 2019 11:52 pm
Forum: Announcements
Topic: v6.44.3 [stable] is released!
Replies: 123
Views: 31836

Re: v6.44.3 [stable] is released!

Hi there, I’m about to setup load balancing on a routerboard running 6.44.3
Is anyone aware if load balancing works under this OS version. I’ve read there have been some issues on previous versions in the past.
Thank you.