Community discussions

MikroTik App

Search found 5 matches

by drracing07
Mon Jan 13, 2020 10:40 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: R11e-LTE6 2CA not staying connected
Replies: 25
Views: 4243

Re: R11e-LTE6 2CA not staying connected

Thanks for all the replies. I am aware that B29 and 30 aren't on this modem. Unsure if the MC7455 was locking to them or not. I wasn't aware that CA wouldn't always stay up, so that's good to know. With the LTE6 modem, even if I ran a speedtest or large download, it wouldn't connect CA. Is a US vers...
by drracing07
Sat Jan 11, 2020 5:05 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: R11e-LTE6 2CA not staying connected
Replies: 25
Views: 4243

R11e-LTE6 2CA not staying connected

Hi everyone, I just picked up a R11e-LTE6 to test in place of my Sierra Wireless MC7455 connecting to AT&T in the states. With the MC7455 on router OS v7.0beta4 on a hap ac2, modem in a USB enclosure with 2 yagi antennas, I'm able to get about 40mb/s down and 5-7mb/s up. What I would like is som...
by drracing07
Mon Nov 11, 2019 3:56 pm
Forum: RouterOS v7 BETA
Topic: LTE modems in v7beta1 / Sierra MC7354 / MBIM support?
Replies: 17
Views: 9073

Re: LTE modems in v7beta1 / Sierra MC7354 / MBIM support?

This is something I really want to find an answer to as well. Using LTE as my primary internet with an MC7455 through USB and hAP ac2 @drracing07 - I still haven't gotten it working but did recently send the supout to Mikrotik. FWIW my issue is more with the MC7354 which doesn't even show up in eit...
by drracing07
Mon Sep 23, 2019 6:51 pm
Forum: RouterOS v7 BETA
Topic: LTE modems in v7beta1 / Sierra MC7354 / MBIM support?
Replies: 17
Views: 9073

Re: LTE modems in v7beta1 / Sierra MC7354 / MBIM support?

This is something I really want to find an answer to as well. Using LTE as my primary internet with an MC7455 through USB and hAP ac2
by drracing07
Sun Apr 07, 2019 7:23 pm
Forum: General
Topic: SXT LTE USA KIT w/ R11e-LTE-US [SOLVED]
Replies: 5
Views: 1551

Re: SXT LTE USA KIT w/ R11e-LTE-US [SOLVED]

Is there an at command or some other way around this? This is important to me since my radio is connecting to a high frequency band and it's on the fringe, where 700 mhz band 12 is fine here. need to be able to set it.