Community discussions

MikroTik App

Search found 6 matches

by alejot17
Sat Mar 24, 2012 4:43 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: User Manager problems: Till Time / Validity = Unknown
Replies: 4
Views: 3607

User Manager problems: Till Time / Validity = Unknown

Good morning. I am having problems with the "Till Time" option in the User Manager. When I set the "validity" on the Profile and then assign the Profile to a user, the "Till Time" option shows "Unknown". I have read several post where some people experiences the same problem. But nobody has given an...
by alejot17
Sat Jun 18, 2011 9:05 pm
Forum: General
Topic: CPU 100% - RB750 and RB750G - Balancer
Replies: 1
Views: 865

CPU 100% - RB750 and RB750G - Balancer

Good afternoon, I have several load balancers with Mikrotik RB750 and 750G, some with versions 4.16 and others with the newest 4.17. The problem is that sometimes and appears to be randomly the CPU goes 100% for several hours or days. Here are some images. http://widuitcorp.com/mk/CPU/2.gif http://w...
by alejot17
Thu Jun 09, 2011 3:46 am
Forum: Wireless Networking
Topic: Problems R52n-M with RB411AR
Replies: 6
Views: 1907

Re: Problems R52n-M with RB411AR

Hello!! Thank you for the answers. Maybe I made a mistake espousing the situation about the PCI and the antennas attached. The provider installed 2 antennas, one on the internal card and one on the PCI. At the end, I finally solved it. I disconnected the internal antenna and attached to the PCI. Aft...
by alejot17
Sun Jun 05, 2011 6:21 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: Problems R52n-M with RB411AR
Replies: 6
Views: 1907

Re: Problems R52n-M with RB411AR

Hello Marcus, thank for your answer. I have been trying everything but the results are the same. I changed the channel, turned off the interfaces ... but the wlan2 have the same results. Even if I do a scan with each interface, the wlan2 only detect the wlan1 and other one installed at home, but if ...
by alejot17
Sat Jun 04, 2011 8:11 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: Problems R52n-M with RB411AR
Replies: 6
Views: 1907

Problems R52n-M with RB411AR

Problems R52n-M with RB411AR Good afternoon, Recently I bought a RB411AR and R52n-M. The provider installed the card with only one antenna. The internal PCI works perfectly but the R52n-M is not. I can’t see the SSID (R52n-M) from any laptop around In the other hand, I can see and connect to the SS...
by alejot17
Sun Apr 26, 2009 10:26 pm
Forum: Beginner Basics
Topic: VLAN problems
Replies: 1
Views: 536

VLAN problems

Hello to everyone!! :) I have some problems settings VLANs to an interface. I want to create 2 VLANs in my Local interface. [admin@MikroTik] interface vlan> add name=vlan1 vlan-id=1 interface=Local [admin@MikroTik] interface vlan> enable 0 [admin@MikroTik] ip address> add address=10.0.0.1/24 interfa...