Community discussions

MikroTik App

Search found 6 matches

by mhejek
Tue Oct 28, 2008 3:18 pm
Forum: General
Topic: simple queue os 3.15
Replies: 5
Views: 997

Re: simple queue os 3.15

ok i've changed queue type to default,and i can see packet on total statistic tab,but i still can't see trafic on traffic tab for realtime up and down package. about xen package i still confused about it. this is my instaled package: # NAME VERSION SCHEDULED 0 system 3.15 1 dhcp 3.15 2 routerboard 3...
by mhejek
Tue Oct 28, 2008 2:50 pm
Forum: General
Topic: simple queue os 3.15
Replies: 5
Views: 997

Re: simple queue os 3.15

what is xen mean?
i'm using rb 500
by mhejek
Tue Oct 28, 2008 2:28 pm
Forum: General
Topic: simple queue os 3.15
Replies: 5
Views: 997

simple queue os 3.15

dear all i have trouble read how much packet passing my queue rule.its seem my queue rule not catch any packet.but when i torch it i have packet that matching my rule. btw i'm wondering why in os 3xx has different with 2xx in simple queue interface for showing download an upload rate in main tab.i t...
by mhejek
Wed Jul 02, 2008 1:27 pm
Forum: General
Topic: more openVPN problem
Replies: 0
Views: 547

more openVPN problem

i use mk 3.10
i can connected my mk openvpn-client to mk openvpn server.
in server interface list i can see R flag.(running)
but in my client i can't see R flag(not running)
and i can't ping server using my vpn ip
i got this step from http://wiki.mikrotik.com/wiki/OpenVPN

tq


regard
vicky
by mhejek
Wed Jul 02, 2008 1:22 pm
Forum: General
Topic: OpenVPN Issues (Routing and Connection - MT and Linux)
Replies: 9
Views: 7814

Re: OpenVPN Issues (Routing and Connection - MT and Linux)

oh ya.in interfacelist said my openvpn-client interfacenut shor R (running flag)
tq
i user mk ver 3.10 both
by mhejek
Wed Jul 02, 2008 1:13 pm
Forum: General
Topic: OpenVPN Issues (Routing and Connection - MT and Linux)
Replies: 9
Views: 7814

Re: OpenVPN Issues (Routing and Connection - MT and Linux)

i had follow this web (http://wiki.mikrotik.com/wiki/OpenVPN)
everything.

my client has been connected to the server .i see my detail and log both server and client.
but from my client i can't ping ip vpn server/

can u help me where i wes miss