Community discussions

MUM Europe 2020

Search found 4 matches

by Iwin
Sat Jan 19, 2008 5:11 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: Poor signal reception with RB 333 and Atheros AR5416
Replies: 6
Views: 1253

Re: Poor signal reception with RB 333 and Atheros AR5416

Yeah the spliter was expensive, paid about 15k for it, the senao 400mW minipci is about 18k, I will order online this time
Thanks for your help
by Iwin
Sat Jan 19, 2008 4:28 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: Poor signal reception with RB 333 and Atheros AR5416
Replies: 6
Views: 1253

Re: Poor signal reception with RB 333 and Atheros AR5416

Thanks for the help, what do you think of the sectors? in relationship to the drop in signal quality with hight. We were originally using an omni with a non mikrotik radio which is not too bad but coverage was really limited, now do you think we might get good reception with the RB333+R52 and the Omni
by Iwin
Sat Jan 19, 2008 4:05 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: Poor signal reception with RB 333 and Atheros AR5416
Replies: 6
Views: 1253

Poor signal reception with RB 333 and Atheros AR5416

We just installed our RB333 board equipped with a Atheros AR5416 MiniPCI wireless Lan card, we attached a 3-way signal splitter to 3 120degrees sector anthenna(hyperlink 17dbi). On first trial, we installed at an hight of ~80 feet, we got good reception in some areas as far as 8Km away in others eve...
by Iwin
Thu Nov 29, 2007 4:11 am
Forum: Beginner Basics
Topic: Wireless Hotspot Setup
Replies: 1
Views: 1198

Wireless Hotspot Setup

Hi, I am new to the Mikrotik RouterOS and just bought a RouterBoard (333) with an Antheros AR5413 Wireless MiniPCI card install. I connected the wireless card to a high gain Antenna which is working well, I am able to setup the PPPoE Server and clients which works well. I also desire to setup a Hots...