Community discussions

Search found 15 matches

by tgcnet
Wed May 16, 2018 6:25 pm
Forum: General
Topic: rb3011 sfp problem
Replies: 4
Views: 545

Re: rb3011 sfp problem

support response:
This is an expected behavior on RB3011 because inserting/removing of SFP module changes internal connection allocation to use the spare 1Gbit connection to the CPU. https://i.mt.lv/routerboard/files/RB301 ... 123613.png
by tgcnet
Wed May 16, 2018 1:45 am
Forum: General
Topic: rb3011 sfp problem
Replies: 4
Views: 545

Re: rb3011 sfp problem

here also when you disable and enable the sfp interface, all ports down and up.
by tgcnet
Tue May 15, 2018 9:21 pm
Forum: General
Topic: rb3011 sfp problem
Replies: 4
Views: 545

rb3011 sfp problem

Hello, I have the following problem on a rb3011 with version 6.42, the same when I insert a gbic on your port sfp all the ports lan disconnect and connect when I remove the gbic it happens the same thing, I tested it on an rb2011 and it does not happen. anyone with same problem?
by tgcnet
Sat Feb 01, 2014 4:36 am
Forum: General
Topic: pppoe server problem in BRIDGES, BUG BCP??? tested all versi
Replies: 1
Views: 603

pppoe server problem in BRIDGES, BUG BCP??? tested all versi

I see a problem in mikrotik very strange, do not know if it's bug, I have a PPPoE server, in version 6.9, all customers with ubnt AirOS dialing the PPPoE, the problem is this, when a client turns off the radio, he disconnects the mikrotik and 20 seconds after tipping another PPPoE client, whenever i...
by tgcnet
Fri Jan 31, 2014 6:30 am
Forum: General
Topic: routeros 6.9 (release candidate)
Replies: 33
Views: 9004

Re: routeros 6.9

ping pppoe stations still remain high, in versions prior to 6.6 ping stands at 1ms, the new 6.9 versions ping is unstable high ..
by tgcnet
Wed Jan 22, 2014 11:50 pm
Forum: General
Topic: Improved PPP package for v6.x
Replies: 45
Views: 16729

Re: Improved PPP package for v6.x

serious problem with PPPOE SERVER bridge and when client disconnects, the other customers mikrotik drops after 20 seconds, problem with BCP, in all versions,. customer who left hung equipment, and the right client mikrotik disconnected, after 20 seconds than the other turned off the device.
by tgcnet
Wed Jan 22, 2014 11:49 pm
Forum: General
Topic: What's new in 6.8rc1
Replies: 106
Views: 23235

Re: What's new in 6.8rc1

serious problem with PPPOE SERVER bridge and when client disconnects, the other customers mikrotik drops after 20 seconds, problem with BCP, in all versions,. customer who left hung equipment, and the right client mikrotik disconnected, after 20 seconds than the other turned off the device.
by tgcnet
Mon Jan 20, 2014 5:01 am
Forum: General
Topic: What's new in 6.8rc1
Replies: 106
Views: 23235

Re: What's new in 6.8rc1

high ping to station pppoe in 6.8.rc1 build 16/01/2014....... in 6.6 1ms..
by tgcnet
Sat Dec 21, 2013 5:03 pm
Forum: General
Topic: Improved PPP package for v6.x
Replies: 45
Views: 16729

Re: Improved PPP package for v6.x

please redownload the v6.8rc1 package from the link above as we have made a new test build with some fixes for ppp module.
same high ping problem in version 6.8 rc1
following image............
by tgcnet
Thu Dec 19, 2013 2:02 am
Forum: General
Topic: Improved PPP package for v6.x
Replies: 45
Views: 16729

Re: Improved PPP package for v6.x

version 6.8 rc with problems pinging PPPoE station, the ping rises too, that ping is 1ms in version 6.6 ... in version 6.8rc1 is 10ms 8ms 30ms .... for pppoe station
by tgcnet
Wed Oct 23, 2013 6:21 pm
Forum: General
Topic: Mikrotik PPPoE Problem Bug
Replies: 0
Views: 358

Mikrotik PPPoE Problem Bug

I see a problem in mikrotik very strange, do not know if it's bug, I have a PPPoE server, in version 6.5, all customers with ubnt AirOS dialing the PPPoE, the problem is this, when a client turns off the radio, he disconnects the mikrotik and 20 seconds after tipping another PPPoE client, whenever i...
by tgcnet
Sun Jun 23, 2013 11:49 pm
Forum: General
Topic: RB OmniTik Problem?
Replies: 0
Views: 444

RB OmniTik Problem?

I've been doing some testing on omnitik and I came across a small doubt in her ping even when high latency 6 ms 7 ms 8 ms for own ip over to other network 0ms. following picture ..
by tgcnet
Wed May 15, 2013 4:58 am
Forum: General
Topic: New Ethernet port flap issue enquiery, PLS JOIN!
Replies: 247
Views: 86087

Re: New Ethernet port flap issue enquiery, PLS JOIN!

I have same problem here 4 rbs in production any cables with a maximum of 2 meters, power supply 24v 1 amp each, all in straight power connector DC, and yet several link down link up during the day and night. rbs two 750, one 450 and one rb rb 450g anbos with the same problem .. : (Any solution?? :/
by tgcnet
Sat Oct 10, 2009 6:10 pm
Forum: General
Topic: problems with Winbox
Replies: 0
Views: 276

problems with Winbox

Hello I'm having problems with Winbox bought a notebook acer, of 8.9 inches, when I open the Winbox, it connects, opens and closes very fast. I wonder what's going on? thanks.