Community discussions

Search found 13 matches

by LATNET
Tue Oct 29, 2019 4:23 pm
Forum: The Dude
Topic: Dude constantly freezing
Replies: 6
Views: 842

Re: Dude constantly freezing

It does not only happens on CHR. But also on arm. We have 3x RouterBOARD 1100Dx4 they are running 6.45.1 Two of them are heavily used and have 1000+ devices. They really constantly freeze in random time intervals - it can be a week or a month, but can be a day. The connectivity to winbox is lost, bu...
by LATNET
Wed Sep 07, 2016 10:08 am
Forum: The Dude
Topic: The Dude, v6.37rc test builds.
Replies: 92
Views: 17967

Re: The Dude, v6.37rc test builds.

1. 6.37rc15 hangs after some time - can be 2 days, can be week. After hang it is unable to login to the winbox, dude does not accept connections, it is possible to login to winbox only using mac telnet and do /system reboot 2. 6.37rc27 very unstable. Disconnects all dude sessions randomly. 3. 6.37rc...
by LATNET
Wed Aug 31, 2016 12:15 pm
Forum: The Dude
Topic: The Dude, v6.37rc test builds.
Replies: 92
Views: 17967

Re: The Dude, v6.37rc test builds.

+1 Now that the dude uses radius from the host Mikrotik to authenticate, would it be possible to add two new Tool variables which are the current dude client username and password. Maybe [Client.Username] and [Client.Password]. We've made tools to launch Winbox 3 like "c:\winbox.exe [Device.FirstAdd...
by LATNET
Wed Jul 13, 2016 11:42 am
Forum: The Dude
Topic: The Dude, v6.36rc test builds.
Replies: 112
Views: 20670

Re: The Dude, v6.36rc test builds.

Change font size/type in static element - crash.
by LATNET
Tue Jul 12, 2016 4:29 pm
Forum: The Dude
Topic: The Dude, v6.36rc test builds.
Replies: 112
Views: 20670

Re: The Dude, v6.36rc test builds.

Settings - > click OK : 6.36rc28 ACCESS VIOLATION at: 45d000 eip=45d000 eflags=210202 edi=2c esi=99e298 ebp=99e26c esp=99e23c eax=29 ebx=0 ecx=5dcaa74 edx=29 log: 4, 776e5de3, 776e5dae] sm:backtrace:[4, 419c6f, 4dbe36, 4dc20d, 4dc3a7, 411087, 775684f3, 77546c40, 77546541, 77546300, 40e91a, 4fa287, 4...
by LATNET
Thu Jul 07, 2016 1:42 pm
Forum: The Dude
Topic: The Dude, v6.36rc test builds.
Replies: 112
Views: 20670

Re: The Dude, v6.36rc test builds.

v6.36rc36

Unable to "Add static" to the map. - shows "No netmap"
Also unable to copy static item, If I try to copy it just disappears from the map and it is unable to make undo.
by LATNET
Tue Aug 10, 2010 12:48 pm
Forum: The Dude
Topic: The Dude 4 (beta)
Replies: 98
Views: 26362

Re: The Dude 4 (beta)

Currently manually added about 100 devices to the 4.0b2, no memory leaks... It seems to be, that there was a problem with import from 3.6.


Testing...
by LATNET
Fri Jul 30, 2010 7:25 pm
Forum: The Dude
Topic: The Dude 4 (beta)
Replies: 98
Views: 26362

Re: The Dude 4 (beta)

LATNET,
what windows you have opened in the dude program when it starts to eat the memory?

Just walking thru the network maps.

Have unistalled beta version - too much bugs :(
by LATNET
Wed Jul 28, 2010 2:51 pm
Forum: The Dude
Topic: The Dude 4 (beta)
Replies: 98
Views: 26362

Re: The Dude 4 (beta)

LATNET,
what windows you have opened in the dude program when it starts to eat the memory?

Just walking thru the network maps.
by LATNET
Tue Jul 27, 2010 3:46 pm
Forum: The Dude
Topic: The Dude 4 (beta)
Replies: 98
Views: 26362

Re: The Dude 4 (beta)

LATNET, which Dude is that? Latest, 4.0beta2 how many devices you have for monitoring? How fast does the memory usage grow. Are you using some special configuration in the dude? 400 + devices. I'm not using any specil configurations. After service restart all is working correctly and the memory doe...
by LATNET
Tue Jul 27, 2010 1:45 pm
Forum: The Dude
Topic: The Dude 4 (beta)
Replies: 98
Views: 26362

Re: The Dude 4 (beta)

LATNET, which Dude is that?

Latest, 4.0beta2
by LATNET
Tue Jul 27, 2010 9:49 am
Forum: The Dude
Topic: The Dude 4 (beta)
Replies: 98
Views: 26362

Re: The Dude 4 (beta)

It seems to be that Dude eats too much memory...
by LATNET
Mon Jan 21, 2008 8:49 pm
Forum: General
Topic: RouterOS 3.0
Replies: 70
Views: 13131

Re: RouterOS 3.0

I also have big problems with OSPF. I have 3 v3 ( RB600 ) routers in my network, and about 20 v2.50 ( RB532 ), 1 main router ( x86 ). In random intervals v3 routers just stop sending the routes to the main router and I must do restart to solve this problem. When all routers was v2.50 they worked per...