Community discussions

MUM Europe 2020

Search found 22 matches

by stealthwave
Wed Jul 11, 2007 6:25 am
Forum: Wireless Networking
Topic: Low signal levels
Replies: 4
Views: 852

Re: Low signal levels

Could be your need to change antenna port setting on the AP.

This for the b/g Compex and the A/B/G card.
If your pigtail is hooked to the main port on the compex card the MT setting will be antenna B.
If your pigtail is hooked to the Aux port on the compex card the MT setting will be antenna A.
by stealthwave
Sun Jul 08, 2007 2:51 am
Forum: Wireless Networking
Topic: Compex 2.4 with 5mhz setting
Replies: 7
Views: 952

Re: Compex 2.4 with 5mhz setting

Thanks for the info, I thought may be a bug. I wonder if this will get a fix.
by stealthwave
Sat Jul 07, 2007 2:08 am
Forum: Wireless Networking
Topic: Compex 2.4 with 5mhz setting
Replies: 7
Views: 952

Re: Compex 2.4 with 5mhz setting

bump to the top.

Come on anybody?
by stealthwave
Fri Jul 06, 2007 6:56 am
Forum: Wireless Networking
Topic: Compex 2.4 with 5mhz setting
Replies: 7
Views: 952

Compex 2.4 with 5mhz setting

This what I saw today setting up a pop and adding 3 cpes to the pop. Ap is MT133 2.9.43 board with Compex wlm54g card cpes are MT133c 2.9.43 board with same Compex card When settting the setting the channel in 2.4 with 5mhz settings on all equipment AP and cpes. When scanning for the Ap with the cpe...
by stealthwave
Fri May 18, 2007 8:26 am
Forum: The Dude
Topic: No dude in linux using wine for me...
Replies: 5
Views: 2608

Haven't tried the dude, but winbox works fine for me on Ubuntu and Fedore Core 6.
by stealthwave
Fri May 18, 2007 8:05 am
Forum: General
Topic: Winbox running on Windows Vista
Replies: 20
Views: 14242

I am running crappy Vista and do not have any problems with winbox.

I think its just Keithb has a direct short on his key board. LOL
I guess you got your new laptops.
by stealthwave
Wed Mar 07, 2007 3:48 pm
Forum: General
Topic: need help ubuntu user.....
Replies: 16
Views: 2569

I for got about that, and done it before looking back on site, thanks
by stealthwave
Wed Mar 07, 2007 1:46 am
Forum: General
Topic: need help ubuntu user.....
Replies: 16
Views: 2569

I am brand new to Linux and I am running Ubuntu 6.10 Putty and bTest works well. I can't download winbox on to any of my pc's linux nor microsoft. Server is timing out for some reason anyone else having this problem? This has been going on for a few days. I need winbox so i can strrip my laptop it's...
by stealthwave
Thu Jan 04, 2007 3:15 am
Forum: Wireless Networking
Topic: Wireless Cell Phone internet card And RB230?
Replies: 5
Views: 1265

Wireless Cell Phone internet card And RB230?

Someone asked me if a cell phone company wireless internet card would work in a MT230 board.
Has anyone tried it? I told the it may not since the drivers are windows based.
by stealthwave
Thu Dec 07, 2006 12:11 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: 2.4 b/g mode performance
Replies: 2
Views: 724

2.4 b/g mode performance

How many clients are some of you running in 2.4 b/g mode?

I am running a RB532 with a SR2 card have it in b mode.
Total client load is 38 CPE's most CPE's bw are set for 384kbs and 6 are set to 512kbs.

Would going to b/g mode improve throughput?
by stealthwave
Sat Aug 12, 2006 10:37 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: up-load speeds gone to nothing.
Replies: 9
Views: 1299

Just got through replacing the coax on all sector's and replace the 1 sector. On 1 side it looks like it helped.
by stealthwave
Mon Aug 07, 2006 3:12 am
Forum: Wireless Networking
Topic: up-load speeds gone to nothing.
Replies: 9
Views: 1299

Well I just got through by-passing the lighting arrestors on the antenna and the up-load test from in the field didn't change.
by stealthwave
Mon Aug 07, 2006 12:10 am
Forum: Wireless Networking
Topic: up-load speeds gone to nothing.
Replies: 9
Views: 1299

If the arresstor is bad why would it pass traffic at all, or tx great but rx sucks? Also the customers signals are great. I am still gonna replacing them anyway. This is what I have done so far. I posted this on another forum. I replaced everything. From server up to top of tower. This includes cat5...
by stealthwave
Sun Aug 06, 2006 8:53 am
Forum: Wireless Networking
Topic: up-load speeds gone to nothing.
Replies: 9
Views: 1299

yes they seem to be the same as before the strike.
by stealthwave
Sun Aug 06, 2006 12:27 am
Forum: Wireless Networking
Topic: up-load speeds gone to nothing.
Replies: 9
Views: 1299

Yes eveything is grounded to leg of tower.
lighting surge protector from antenna
antenna
radio is gronded to backplain of box and box is bolted to tower leg.

And tower is grounded at the base coming off each leg with ground leads.
by stealthwave
Sat Aug 05, 2006 10:26 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: up-load speeds gone to nothing.
Replies: 9
Views: 1299

up-load speeds gone to nothing.

I took a lighting strike July 2. Replaced everything on tower and added poe surge protection at the AP. The only thing that I didn't replace are the antennas, lmr400 cables, and lighting arrestors. The download in the field is great but the upload from the cpe sucks. I've change settings on cpe noth...
by stealthwave
Sat May 28, 2005 4:44 pm
Forum: General
Topic: Super Range 2
Replies: 26
Views: 7065

Thanks, Ubiquiti!
by stealthwave
Sat May 28, 2005 1:07 am
Forum: General
Topic: Super Range 2
Replies: 26
Views: 7065

The card I ordered is from a new shipment. They said this batch just came in this week. Mybe mine will be fine.
by stealthwave
Fri May 27, 2005 8:30 pm
Forum: General
Topic: Super Range 2
Replies: 26
Views: 7065

This sucks, I already have the card ordered. I ordered it after I emailed support and asked if SR2 would work. The relie I got from them said yes.

I hope they get this fixed ASAP, sence they said it would.
by stealthwave
Fri May 27, 2005 5:08 am
Forum: General
Topic: Super Range 2
Replies: 26
Views: 7065

Oh crap! The chipset is the same on SR2 & SR5. MT is selling SR5 on website. I also emailed support and they said it would support it. I would like to know what happens on this ASAP.

Did you try it on the RB532 board?
by stealthwave
Fri May 27, 2005 3:43 am
Forum: General
Topic: LM Sensor supporting standard Intel MB
Replies: 21
Views: 6570

For non MT mobo. You my look for mobo's that support this. I just finish building a new pc and used an Abit mobo and it came with the software to monitor everything even change clock speeds from window base screens and not through the bios set-up. I am looking at building a main router pc and using ...
by stealthwave
Fri May 27, 2005 3:31 am
Forum: General
Topic: Super Range 2
Replies: 26
Views: 7065

I just ordered a RB532 from http://www.wisp-router.com. MT is not selling the SR2 yet only selling SR5 on MT's site. I orded my SR2 from http://www.demarctech.com they had some left. Everyone else that showed up on ubiquiti website as a dealer had no cards.