Community discussions

Search found 8 matches

by Disassembler
Sat Nov 15, 2014 8:11 am
Forum: General
Topic: 6.22 released!
Replies: 151
Views: 54817

Re: 6.22 released!

It's because others are not beta testers unlike us. we have statistics how many devices have upgraded. I don't want to argue about this, please let us concentrate on the remaining issues here. Let us discuss the release rather than nitpick Do you also have statistics how many devices were downgrade...
by Disassembler
Sat May 17, 2014 10:30 am
Forum: General
Topic: sstp-tunnels timing out
Replies: 21
Views: 4616

Re: sstp-tunnels timing out

No improvement with 6.13 on my side. Seems like there is some problem with sending ICMP keepalives from server side. Weirdest thing is, that it exhibits this behavior only on like 5 to 10 clients from 100. I have even tried to factory reset few of them and set the tunnels from scratch, which works f...
by Disassembler
Wed Feb 19, 2014 8:01 pm
Forum: General
Topic: v6.10 released
Replies: 248
Views: 82400

Re: v6.10 released

I can confirm the instability of SSTP, but I have also noticed a memory leak connected to SSTP servers. I have 2 RB2011UiAS working as SSTP servers. One of them has ~80 SSTP clients, the other one has about 10 clients. On fresh start, I can see that there is about 100 MB of free memory on both of th...
by Disassembler
Fri Aug 10, 2012 7:06 pm
Forum: General
Topic: Very high cpu usage with 20+ sstp clients
Replies: 17
Views: 4225

Re: Very high cpu usage with 20+ sstp clients

Same problem here,
RB433, ROS 5.19, ~60 SSTP connections and constant 100% CPU usage. ROS responds quite well and almost no disconnecting was reported, though.
Clients are pushing about 500 bytes each 5 seconds, so there's almost no traffic. With 5.12 from which I updated, CPU usage was around 15%.
by Disassembler
Wed Apr 04, 2012 12:21 pm
Forum: General
Topic: Issue with multiple IPv6 IPsec tunnels
Replies: 3
Views: 1176

Re: Issue with multiple IPv6 IPsec tunnels

Today, I switched RB751 for RB433, still no luck with multiple IPv6 IPsec tunnels. Only thing that changed from last time is IP address for Carol. Now she has 2002:542a:ee3c::1/48 When she tries to reach Bob, IPsec debug is as follows: 10:56:06 ipsec,debug suitable outbound SP found: 2002:542a:ee3c:...
by Disassembler
Tue Apr 03, 2012 4:58 pm
Forum: General
Topic: ssh from ROS to OpenWRT
Replies: 8
Views: 2083

Re: ssh from ROS to OpenWRT

Same here.
SSHing to MT works fine. From MT to any other Linux box fails with
[admin@MikroTik] > /system ssh address=example.com user=root command="ls -la"
getting empty DSA key
died with signal 11 on Tue Apr  3 13:32:18 2012


Welcome back!
Using ROS 5.14, tested from various RBs
by Disassembler
Fri Mar 30, 2012 10:54 pm
Forum: General
Topic: Issue with multiple IPv6 IPsec tunnels
Replies: 3
Views: 1176

Issue with multiple IPv6 IPsec tunnels

I have three IPv6 sites, let's call them Alice, Bob and Carol. I want them interconnected with IPv6 IPsec tunnels like this: Alice-----Bob-----Carol So Alice could reach Bob (and vice versa) and also Carol could reach Bob (and vice versa), but Alice couldn't reach Carol. My problem is that Bob is ha...
by Disassembler
Fri Mar 21, 2008 3:49 pm
Forum: General
Topic: v3.0 big BUG BUG BUG
Replies: 23
Views: 6384

Re: v3.0 big BUG BUG BUG

I'm having similar problem. I had Ovis5460 AP and 8 Ovis5460 clients, all of them using APPro or APLite firmware, WPA2/AES encryption and everything was OK. Except the transfer rates. So I bought RB333 (RouterOS level4 3.0rc13) and Atheros R52 and replaced the 5460 AP. Transfer speed has increased s...