Community discussions

Search found 9 matches

by ebarriosjr
Fri Apr 09, 2010 11:42 pm
Forum: General
Topic: Router OS 4.5 problems with Windows Vista and Windows 7
Replies: 11
Views: 1870

Re: Router OS 4.5 problems with Windows Vista and Windows 7

We solve it!!!
We had a firewall rule blocking port 49000 - 50000 and aparently Windows Vista and Windows 7 used those ports to navigate.

Sorry for all the trouble...

And thanks for the help....
by ebarriosjr
Wed Apr 07, 2010 2:28 am
Forum: General
Topic: Router OS 4.5 problems with Windows Vista and Windows 7
Replies: 11
Views: 1870

Re: Router OS 4.5 problems with Windows Vista and Windows 7

I disable IPV6 in my windows 7 laptop but the internet speed is still very very slow.
I have a 512k limit and i only get to use at the most 30k....
What else should i tried???

Please help me....
by ebarriosjr
Tue Apr 06, 2010 1:41 am
Forum: General
Topic: Router OS 4.5 problems with Windows Vista and Windows 7
Replies: 11
Views: 1870

Re: Router OS 4.5 problems with Windows Vista and Windows 7

how do i solve this problem with ipv6?
Is there a way to mpdified this in the router OS?

Thanks
by ebarriosjr
Tue Apr 06, 2010 12:57 am
Forum: General
Topic: Router OS 4.5 problems with Windows Vista and Windows 7
Replies: 11
Views: 1870

Re: Router OS 4.5 problems with Windows Vista and Windows 7

I have been reading around and aparently is a problem with the NAT. I am no sure why or how to solve it.
Does anyone else have the same problem or is it just me?????
by ebarriosjr
Tue Apr 06, 2010 12:33 am
Forum: General
Topic: Router OS 4.5 problems with Windows Vista and Windows 7
Replies: 11
Views: 1870

Router OS 4.5 problems with Windows Vista and Windows 7

Hi all, I have an very big problem with Router OS 4.5. All of my costumers that have windows Vista or windows 7 installed are having very serious problems. The internet is very very slow for them. I have prove several times in this locations with my laptop (using Windows Xp) and it works just fine.....
by ebarriosjr
Tue Mar 09, 2010 1:57 am
Forum: The Dude
Topic: Dude problems with Windows 7 64 bit
Replies: 1
Views: 1721

Dude problems with Windows 7 64 bit

Hi, today i was trying to install the Dude V 3.5 in my laptop to create a map of my network. I use Windows 7 64 bit. When i tried to add a device (A Mikrotik router) the dude hang up and have to be restarted. Is this a problem with W7 64 bits???? What can i do to solve this???? Thanks a lot.. Esteban
by ebarriosjr
Tue Jul 21, 2009 11:02 pm
Forum: General
Topic: Who to access Winbox graphic interface via a secure webpage.
Replies: 4
Views: 881

Re: Who to access Winbox graphic interface via a secure webpage.

Doug is good to hear that too.... :) I though i was the only crazy one..... jejejeje I have been reading alot about this and aparrently you can do it with somo kind of Java Api to do what you describe. But the problem is that there are so many menus and variables that it woul be a lot of work to mac...
by ebarriosjr
Tue Jul 21, 2009 12:52 am
Forum: General
Topic: Who to access Winbox graphic interface via a secure webpage.
Replies: 4
Views: 881

Who to access Winbox graphic interface via a secure webpage.

Hi, i have one question and would like to know if any of the forum users can give me an answer. I have been using MiKrotiK OS and Winbox for a while now and would like to know if there is any way to set a secure webserver to connect to my diferents Mikrotiks from anywhere via Winbox. What i want is ...
by ebarriosjr
Sat May 31, 2008 9:03 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: CPE-Antenna alignment via customer / Application available?
Replies: 149
Views: 33214

Re: CPE-Antenna alignment via customer / Application available?

Hello cmit,

If you would be so kind to mail it to me too !

thanks in advance

ebarriosjr at gmail dot com