Community discussions

MUM Europe 2020

Search found 8 matches

by namwons
Wed Jul 01, 2009 2:54 pm
Forum: General
Topic: RB133 Ethernet Speed to 10M
Replies: 2
Views: 522

Re: RB133 Ethernet Speed to 10M

Watch out for random reboots at 10Mbps.
by namwons
Wed Jul 01, 2009 2:51 pm
Forum: General
Topic: WiFi on Hand Held - Winbox!
Replies: 4
Views: 714

Re: WiFi on Hand Held - Winbox!

/ip hotspot setup
by namwons
Wed Jul 01, 2009 2:44 pm
Forum: General
Topic: Cannot Downgrade RouterOS 3.25 by any way.
Replies: 19
Views: 3048

Re: Cannot Downgrade RouterOS 3.25 by any way.

Where did you buy a 450G with 3.11?? That OS is almost a year old the 450G was announced in February of this year (released and shipping much after that.) . Are you sure it is a 450G and not just a 450? Also if you look at http://tikdude.com/wp-content/uploads/2009/04/routeros3-release-lifetime-in-2...
by namwons
Tue Jun 23, 2009 3:37 pm
Forum: General
Topic: Apple Macbook and Hotspot Logins
Replies: 10
Views: 2711

Re: Apple Macbook and Hotspot Logins

I asked about back to my mac in this post. http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?f=13&t=26236. It died that day. I have tried every version of ROS since then with no success.
by namwons
Fri Apr 17, 2009 2:47 pm
Forum: General
Topic: ECMP
Replies: 66
Views: 25920

Re: ECMP

I have been trying to get ECMP to work with this config on a RB150. Would your config work on that NetworkPro?
by namwons
Tue Dec 16, 2008 1:53 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: OSPF, aggregation and multiple links
Replies: 5
Views: 3910

Re: OSPF, aggregation and multiple links

I too would like to see your setup. I have implemented this and got it working but I had to route 2 different networks on either side of the ethernet ports. I do not see how (as in the wiki) to route the same subnet across the wireless links. Thanks!
by namwons
Thu Sep 04, 2008 5:09 pm
Forum: Beginner Basics
Topic: Mobile Me - Back to my Mac
Replies: 4
Views: 1611

Re: Mobile Me - Back to my Mac

Yep, played with every iteration of that and it gives me the same message.
by namwons
Wed Aug 27, 2008 3:05 pm
Forum: Beginner Basics
Topic: Mobile Me - Back to my Mac
Replies: 4
Views: 1611

Mobile Me - Back to my Mac

I have been trying to setup the Back to my mac function using a mikrotik routerboard. I have played with the uPNP function but am still unable to get it to work. Has anyone sucessfully set this up? Here is a screenshot of what the setup is telling me. Thanks. I am on RouterOS version 3.13.