Community discussions

MikroTik App

Search found 11 matches

by jacsa
Wed Jul 05, 2017 1:21 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: CCR1016-12S-1S+ SFP+ compatibility
Replies: 1
Views: 837

Re: CCR1016-12S-1S+ SFP+ compatibility

Hello jim,

any news about this?

Thanks,

jacsa
by jacsa
Sun Nov 23, 2008 12:47 pm
Forum: The Dude
Topic: Parsing octet string into integer to draw graph
Replies: 2
Views: 4685

Parsing octet string into integer to draw graph

Hello,

I tried to create datasource from the processor temperature.
My problem is that the temperature returns as octet string, like
" 25 Centigrade". See the picture.
Is there any way to parse/convert such strings to integers using functions?

Thanks in advance,
Jacsa
by jacsa
Fri Apr 25, 2008 1:22 am
Forum: General
Topic: RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet BUG in 3.4
Replies: 1
Views: 1191

Re: RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet BUG in 3.4

Same with embedded RTL8111 gigabit ethernet controller on Gigabyte GA-945GCM-S2L motherboard.
by jacsa
Sun Jul 22, 2007 5:17 am
Forum: Wireless Networking
Topic: Atheros client re-association problem revisited
Replies: 65
Views: 9099

Re: Atheros client re-association problem revisited

Oops, I forgot: the clients are Edimax 7206-s (Realtek 8186).
by jacsa
Sun Jul 22, 2007 5:10 am
Forum: Wireless Networking
Topic: Atheros client re-association problem revisited
Replies: 65
Views: 9099

Re: Atheros client re-association problem revisited

Same problem, see the attached picture: the last 15 stations are connected for a quite long time, but the others are kicked off frequently.
Hardware: RB532A+SENAO NMP8602 in B mode, but I have the same experiments with SENAO NL2511MP (Prism!) even if I use WRAP 2C board with MT.
by jacsa
Thu Feb 15, 2007 12:04 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: Anyone ever seen this problem before?
Replies: 8
Views: 2425

Hello, I have the same problem.

My config: WRAP2C+2xCM9 , dual pol. antennas, 16km clear LOS, 63/67 dBm signal.

Any news in this topic?

Jacsa
by jacsa
Tue Sep 20, 2005 10:36 pm
Forum: General
Topic: Mikrotik users meeting
Replies: 34
Views: 8074

Me too.
Jacsa from Hungary
by jacsa
Mon Sep 19, 2005 5:49 pm
Forum: General
Topic: Slow ping values through pppoe
Replies: 4
Views: 1318

Thank you Sten, yes, a M$ suck again. I installed Linux onto the same machine, set up the pppoe client and now pings are <1ms. You won a beer from me in Prague nex year january :-) One thing could be that ms windows has not nearly as accurate timer as your average linux/unix. This will make pinging ...
by jacsa
Thu Sep 15, 2005 1:02 am
Forum: General
Topic: Slow ping values through pppoe
Replies: 4
Views: 1318

No difference using 2.9.2

I mean "subject" :)
by jacsa
Thu Sep 15, 2005 1:00 am
Forum: General
Topic: Slow ping values through pppoe
Replies: 4
Views: 1318

No difference using 2.9.2

See sunject :(
by jacsa
Wed Sep 14, 2005 12:18 pm
Forum: General
Topic: Slow ping values through pppoe
Replies: 4
Views: 1318

Slow ping values through pppoe

Hello, I have the following setup: MT 2.9.1 on a PC with 5 ethernet cards, 4 of them bridged and configured to handle pppoe clients, the fifth one is the public interface. Windows XP pppoe clients are connecting well, but: If I ping MT from XP I get constantly 9 ms ping values. More interesting: if ...