Community discussions

MUM Europe 2020

Search found 10 matches

by chadyagh
Wed Jun 09, 2010 11:53 pm
Forum: General
Topic: PPPoE using 2 radius servers
Replies: 3
Views: 1083

PPPoE using 2 radius servers

is it possible to authenticate pppoe users using usermanager and a second external radius?
if user1 is not found in usermanager go to external radius
it's not working with me
any trick for it to work?
by chadyagh
Sat May 29, 2010 12:48 am
Forum: The User Manager
Topic: user login page problem
Replies: 2
Views: 1068

user login page problem

while trying to access user login page which is http://Router_IP/user im getting username or password login error
Mikrotik V 3.22
any solution?
by chadyagh
Tue Feb 16, 2010 1:31 am
Forum: Scripting
Topic: script to change simple queues speed problem
Replies: 0
Views: 1188

script to change simple queues speed problem

hi, i had this script working fine on 3.22 that i use to change simple queues speed: :local traf; /queue simple :for i from=1 to=254 do={ :local ip "172.24.25.$i/32" :if ([/queue simple find target-addresses=($ip)] != "") do={ :set traf [get [find target-addresses=($ip)] total-bytes] :if ($traf < 10...
by chadyagh
Sun Jan 10, 2010 3:20 pm
Forum: The User Manager
Topic: can i use pppoe authentication then redirect to hotspot
Replies: 13
Views: 8286

can i use pppoe authentication then redirect to hotspot

i have 300 pppoe client user and i want to redirect them to hotspot database for the sake of prepaid system without each time change pppoe username...same username on pppoe but different username on hotspot each time the account expires
by chadyagh
Sun Apr 05, 2009 4:18 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: Strange reassoc problem
Replies: 8
Views: 1565

Re: Strange reassoc problem

it is wireless package, no wireless-test package available and still the problem exists
by chadyagh
Sun Apr 05, 2009 12:38 am
Forum: Wireless Networking
Topic: Strange reassoc problem
Replies: 8
Views: 1565

Re: Strange reassoc problem

i am sorry couldn't get u, where do u check if it is wireless-test package or wireless package..
(my routeros 433 is updated to v3.22)
sorry for bothering u but i really need to fix it..thanks in advance
by chadyagh
Sat Apr 04, 2009 4:26 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: Strange reassoc problem
Replies: 8
Views: 1565

Re: Strange reassoc problem

hi taduikis
i have faced the same problem of extensive data loss
can u explain in details how to fix it..
Thanks in advance
by chadyagh
Sat Apr 04, 2009 1:29 am
Forum: Wireless Networking
Topic: data extensive loss Problem
Replies: 2
Views: 679

data extensive loss Problem

hello, i would like to point to a problem that im facing with point to multipoint configuration with RB433 having 2 wireless cards( wmr400 - senao). the problem is that the clients are connecting and disconnecting around 10 times per 5 mins eventhough their signals is great (-44 to -59). Customers a...