Community discussions

MikroTik App

Search found 6 matches

by tlcscousin
Mon Aug 23, 2010 8:26 pm
Forum: General
Topic: ethernet reset on some RB with ROS 3.30
Replies: 6
Views: 2704

Re: ethernet reset on some RB with ROS 3.30

What are you seeing that indicates the ethernet has reset? We are troubleshooting an RB450G that drops all connected clients and want to see if possibly its the same issue.
by tlcscousin
Sat Aug 21, 2010 11:40 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RB1000 closing tens of pppoe connections at once
Replies: 56
Views: 21059

Re: RB1000 closing tens of pppoe connections at once

It almost appears ours is bandwidth usage that is the root cause of disconnects. We set everyone of the people down to 384/128 and they so far have stayed connected 4 hours longer than they used to(will see if any hit the 1 day mark).
OK definately not working dropped everybody at about 20 hours.
by tlcscousin
Wed Aug 18, 2010 5:56 am
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RB1000 closing tens of pppoe connections at once
Replies: 56
Views: 21059

Re: RB1000 closing tens of pppoe connections at once

We are seeing the same issues except on two RB450G routers and a lot less clients. 70 clients in Mikrotik 69 will drop session and within seconds re-enter session.We have tried all the suggestions given here minus going to the beta firmware We have wifi link-->switch-->RB450G-->Engenius 2611AP-->cus...
by tlcscousin
Sat Aug 14, 2010 9:27 pm
Forum: General
Topic: dropping all connected clients
Replies: 2
Views: 773

Re: dropping all connected clients

all settings are identical for the Radius and Microtik on all 7 microtiks and all others are working so i assume the timeout is not an issue. I did check the other microtiks and the timeouts are set the same.
by tlcscousin
Sat Aug 14, 2010 7:22 pm
Forum: General
Topic: dropping all connected clients
Replies: 2
Views: 773

dropping all connected clients

We are running an RB45G with the latest firmware going through an Engenius 2611P AP (we switched from an Ubiquity to eliminate it as the issue) setup is switch-->Microtik-->AP we have one tower that will not keep customers in the tower. The AP shows all customers radio's in the AP when the microtik ...
by tlcscousin
Tue Jun 30, 2009 5:01 pm
Forum: General
Topic: winbox
Replies: 0
Views: 374

winbox

I am trying to get 1:1 NAT working properly in winbox. Is there a guide that steps you through proper setup of 1:1 NAT using winbox? I have several issues with the Microtik with users and 1:1 NAT and also with monitoring a Microtik router using ipswitch whats up gold. I have at least one router that...