Community discussions

MikroTik App

Search found 4 matches

by ecliptixnet
Fri Jan 20, 2012 11:59 pm
Forum: General
Topic: nV2 on Multi-Sector Towers
Replies: 1
Views: 473

nV2 on Multi-Sector Towers

Background: I have 3 900MHz APs all located on 1 tower. Each sector covers 120[degrees] and is running on 10MHz channels at single (horizontal) polarity. The APs are made up of RB600s with XR9 cards, and the clients are all RB411s with XR9 cards. I have heard some pretty amazing stories centered ar...
by ecliptixnet
Fri Jun 11, 2010 7:51 pm
Forum: General
Topic: RouterOS v4.10 released
Replies: 63
Views: 15417

Re: RouterOS v4.10 released

Thank you both! I guess I should be reading these in binary progression as opposed to decimal. :? I was taking it as 4.10 (.1) in decimal is actually less in value than 4.5 in decimal. It makes sense that it would mean version 4 - release 10; which in fact would be much higher than version 4 - relea...
by ecliptixnet
Fri Jun 11, 2010 12:31 pm
Forum: General
Topic: RouterOS v4.10 released
Replies: 63
Views: 15417

Re: RouterOS v4.10 released

I am a fairly new user of Mikrotik and have been using the extremely stable 3.3 version. I have been aware of the v4 series for a while and even knew of the 4.5 and 4.6 releases. In fact, all of my RB400s are now coming with 4.5 installed. Excuse my ignorance, but first...why are the 4.5 and 4.6 ver...
by ecliptixnet
Tue Jan 12, 2010 10:46 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: Strange wireless interface problem
Replies: 7
Views: 1206

Re: Strange wireless interface problem

I am having the same issue. I have played with everything: TxPower, HW Retries, Frame Lifetime, Data Rates Supported, etc., etc. My clients continuously associate, disassociate, reassociate, and so on. I also receive hundreds of "data from unkown device; sent deauth" log entries per second for the s...