Community discussions

MUM Europe 2020

Search found 6 matches

by lmhandslh
Wed May 30, 2012 4:56 am
Forum: General
Topic: New Ethernet port flap issue enquiery, PLS JOIN!
Replies: 247
Views: 87289

Re: New Ethernet port flap issue enquiery, PLS JOIN!

Happened again, we tried, always worth a shot.
by lmhandslh
Wed May 30, 2012 2:11 am
Forum: General
Topic: New Ethernet port flap issue enquiery, PLS JOIN!
Replies: 247
Views: 87289

Re: New Ethernet port flap issue enquiery, PLS JOIN!

Today we swapped out our cables, checked new cables with fluke all tested clean (old ones tested clean, normis is adamant it's cable or switch, we'll take his advice and swap both). It was happening once at least every 24 hours, so far it's been 12 hours no flap.
by lmhandslh
Mon May 28, 2012 3:08 pm
Forum: General
Topic: New Ethernet port flap issue enquiery, PLS JOIN!
Replies: 247
Views: 87289

Re: New Ethernet port flap issue enquiery, PLS JOIN!

I have the same issue RB450G, I'm using 3 as pppoe concentrators, 2 have port flapping on ports 2-4, more frequently 3 and 4, but occasionally on 2 (all happen at the same time, never on 1 or 5 on either of them). 450 is directly plugged in to battery backup no poe power, longest cable length 3' all...
by lmhandslh
Tue Aug 24, 2010 2:39 am
Forum: Beginner Basics
Topic: PPPoE Routing with Public IP Addresses?
Replies: 13
Views: 8365

Re: PPPoE Routing with Public IP Addresses?

This post by KCCoyote was his resolution to this issue, I've used it and it works, if you have any trouble let me know I struggled with this one for a week or so reading through the same posts, once the light goes on its easy, as long as your provider routes your public addresses to you. http://foru...
by lmhandslh
Mon Aug 23, 2010 11:41 pm
Forum: Beginner Basics
Topic: OSPF and PPPOE
Replies: 1
Views: 466

Re: OSPF and PPPOE

Was able to resolve my provider fat fingered a 0 in my routed sub.
by lmhandslh
Fri Jul 23, 2010 5:48 pm
Forum: Beginner Basics
Topic: OSPF and PPPOE
Replies: 1
Views: 466

OSPF and PPPOE

I followed the WIKI for the OSPF and PPPOE tutorial that KCCOYOTE came up with, the issue I'm having is my routed ip's (/28) from my provider don't work without a generic masquerade rule in place. I'm using an RB1100, and have /30 provided from our carrier on the 1100, we now have /28 to use for som...