Community discussions

MUM Europe 2020

Search found 20 matches

by batot
Sun Feb 02, 2014 1:32 pm
Forum: SwOS
Topic: feature requests / bugs summary (RB250GS/ RB260GS)
Replies: 38
Views: 28751

Re: feature requests / bugs summary (RB250GS/ RB260GS)

Now I'm back from v1.10 to 1.9, but RB260GS too working about 1h on power on and halt.
When RB260GS is halt LED blinkining on all port 1-4 and port SFP lights.
Maybe problem this is it only my hardware, don't know?
I will send RB260GS to mikrotik to the warranty.
by batot
Sun Feb 02, 2014 12:08 am
Forum: SwOS
Topic: feature requests / bugs summary (RB250GS/ RB260GS)
Replies: 38
Views: 28751

Re: feature requests / bugs summary (RB250GS/ RB260GS)

Don't upgrade RB260GS to version 1.10 !!!
I was upgrade form 1.9 to 1.10 and working all but past 1h total halt. Don't switching and GUI don't work. ;( bad work.
Any suggestion?
by batot
Sun Aug 11, 2013 3:26 pm
Forum: General
Topic: RB/800 - System rebooted because of kernel failure
Replies: 13
Views: 6108

Re: RB/800 - System rebooted because of kernel failure

I was RB435G AP/bridge1/TX=10dBm <------> station bridge 1 RB433
AP/bridge2/TX=10dBm <------> station bridge 2 RB433
All wersion Router OS 5.20 and 6 time per hour disconnect.
Was change all to 5.25 and no dissconect. Uptime 2days ;)
Version Router OS 5.20 was BAD.
Good luck.
by batot
Thu May 23, 2013 10:01 am
Forum: The Dude
Topic: Dude for Linux
Replies: 49
Views: 36769

Re: Dude for Linux

more people use windows than linux, it's a fact. we have very few requests like this, less than one per month. use Wine, it works perfect. I thinking that your thinking it's very simple. Consider to what the recipient is directed the "DUDE"? Is the casual user or the network administrator. Then thi...
by batot
Tue Nov 27, 2012 11:17 am
Forum: Wireless Networking
Topic: RB433AH R52N WITH 802.11N WDS AND NSTREME
Replies: 5
Views: 1635

Re: RB433AH R52N WITH 802.11N WDS AND NSTREME

l.mannucci
Also confirm multiple configurations to test 802.11n nstreme but I always have a lot diconnect unlike 802.11a row where uptime 45days.
CCQ: 802.11a=100/100% 802.11n=95/95%
Have you any idea why disconnect?
by batot
Thu Oct 04, 2012 2:55 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: NV2 disconnect problem
Replies: 138
Views: 23304

Re: NV2 disconnect problem

Image
What you thinking about this ? RB disconnect user but not all in this sime time from different mPci card !
Creazy ?
Have you any idea why ?
RB433 electrical working properly.
by batot
Tue Oct 02, 2012 1:47 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: NV2 disconnect problem
Replies: 138
Views: 23304

Re: NV2 disconnect problem

Supout file sent [Ticket#2012100266000224]

Best Regards
Bartosz
by batot
Tue Oct 02, 2012 12:02 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: NV2 disconnect problem
Replies: 138
Views: 23304

Re: NV2 disconnect problem

My hardware: RB433 + DNMA-92, 5GHz-only-N, NV2, ~5 users (only one mPCI card) in metal box. Freq usage: 5620MHz - 0% Scan frequency: frequency 5620MHz free admin@GASZ_3] > interface wireless registration-table print # INTERFACE MAC-ADDRESS AP SIGNAL-STRENGTH TX-RATE UPTIME 0 GASZ_3_H 00:00:00:00:00:...
by batot
Mon Sep 17, 2012 4:54 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: NV2 disconnect problem
Replies: 138
Views: 23304

Re: NV2 disconnect problem

I have the same disconnect problem with version 5.20
Version 5.14 better worked and not disconnect in NV2.
by batot
Thu Feb 23, 2012 5:02 pm
Forum: General
Topic: lost connection, medium-access timeout
Replies: 9
Views: 11711

Re: lost connection, medium-access timeout

Try setting the HW Retries to 15...i had similar problem and now everything is fine. I think not the way to increase HW Retries which will result in reduced network bandwidth. Is there a problem in the NV so support it and find the gus put away. As I asked in the support area reported an error with...
by batot
Mon Dec 19, 2011 5:01 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: v5.9 got deauth: class 2 frame received(6)
Replies: 6
Views: 5134

Re: v5.9 got deauth: class 2 frame received(6)

also why you use nstreme? try nv2, it's better.
You have right not signal but problem is nstreme in os v5.9.
NV2 TDMA=1, Cell Radius=10km - 2:11h and still now without any disconnection.

Very thanks.
How look benchmark WDS nstreme and NV2 ?
advantages and disadvantages NV2 ?
by batot
Mon Dec 19, 2011 1:52 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: v5.9 got deauth: class 2 frame received(6)
Replies: 6
Views: 5134

Re: v5.9 got deauth: class 2 frame received(6)

-48/-40dBm bad signal? I don't think so.

O yeaaa other reason like bad driver for CM9 or protocol nstreme or other ?
by batot
Mon Dec 19, 2011 12:28 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: v5.9 got deauth: class 2 frame received(6)
Replies: 6
Views: 5134

v5.9 got deauth: class 2 frame received(6)

Hello. Link there for several years on the same hardware and previously there was no problem with it. Previously went to v3.30 I do not know whether that had an impact everywhere change to v5.9 or perhaps some other factor, but I get the message all the time only on the basis of a communication link...
by batot
Thu Nov 24, 2011 11:53 am
Forum: Wireless Networking
Topic: RouterOS v5.8 - BUG
Replies: 2
Views: 758

RouterOS v5.8 - BUG

RB433AH, WinBox 2.2.18, RuterOS 5.8.
All time when I try change "Data Rates" in wireless interface and pusch button "Apply" winbox logout !!
Why ?
In version 3.30 and 4.17 with winbox 2.2.18 this is not happening.
by batot
Fri Nov 12, 2010 11:55 am
Forum: Wireless Networking
Topic: link 1km wrap 2c + RB433AH - version 5.0rc3
Replies: 2
Views: 1019

Re: link 1km wrap 2c + RB433AH - version 5.0rc3

This problem still time from one year.
Becous support of mikrotk don't try resolve this problem, don't recomenned this software.
by batot
Wed Nov 03, 2010 5:48 pm
Forum: General
Topic: link 1km wrap 2c + RB433AH - version 5.0rc3 - more BUGs
Replies: 0
Views: 1067

link 1km wrap 2c + RB433AH - version 5.0rc3 - more BUGs

All time problem with connection. rb433 wrap 2c Mode: AP bridge station Band: Only-N Only-N Wirless Protocol: NV2 or any NV2 or any Data rates: 24,36,48,54 24,36,48,54 Nesterem: off off Card: R52N R52N 1 R name="aaa" mtu=1500 mac-address=00:0C:42:62:11:E1 arp=enabled interface-type=Atheros 11N mode=...
by batot
Wed Nov 03, 2010 3:05 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: link 1km wrap 2c + RB433AH - version 5.0rc3
Replies: 2
Views: 1019

link 1km wrap 2c + RB433AH - version 5.0rc3

All time problem with connection. rb433 wrap 2c Mode: AP bridge station Band: Only-N Only-N Wirless Protocol: NV2 or any NV2 or any Data rates: 24,36,48,54 24,36,48,54 Nesterem: off off Card: R52N R52N 1 R name="aaa" mtu=1500 mac-address=00:0C:42:62:11:E1 arp=enabled interface-type=Atheros 11N mode=...
by batot
Mon Sep 27, 2010 4:51 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: CQQ=100% but extensive data los - why ?
Replies: 14
Views: 2255

CQQ=100% but extensive data los - why ?

http://89.25.159.18/~bartosz/mikrotik_error01.png Why microtik diconnect? RB433 + CM9 card v.4.11 AP BRIDGE 2,4Ghz + MODE:ONLY_G Sometimes 5h working properly but later x times diconnect between 1~5min. Who have any idea why disconnect? SCAN FREQ USE CHANNEL <0~3% - CQQ-100%!!! Mikrotik it's shit, i...
by batot
Thu Sep 02, 2010 3:37 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: dosconnect, managment protection failure etc.
Replies: 0
Views: 1466

dosconnect, managment protection failure etc.

HW retries=4 or 15 no does't mean AP: RB433+CM9 mikrotik v4.11(mipsbe) name="5GHz" mtu=1500 mac-address=00:1B:B1:03:C0:35 arp=enable> interface-type=Atheros AR5213 mode=ap-bridge ssid="name_2" frequency=5320 band=5ghz scan-list=default antenna-mode=ant-a wds-mode=disabled wds-default-bridge=none wds...