Community discussions

MikroTik App

Search found 9 matches

by aj_rade
Mon Nov 19, 2007 12:56 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: Routerboard 600
Replies: 13
Views: 3553

Re: Routerboard 600

Today is 19th of November and no rb600 in the stores in Czech Republic.
When it will be able to buy ?
I'm waiting for power Access point Routerboard finally.
Thanx
by aj_rade
Fri Sep 21, 2007 1:54 pm
Forum: General
Topic: DNS problem
Replies: 60
Views: 35891

Re: DNS problem

Yes same for me. I downgraded it to RC1 and it works. Try RC1. Just don't understand why the later RC versions have so much problems with DNS server. I wouldn't even try RC5 and just wait for others to try it out. MT guys should look into this! I really wanted to send email to supports but could no...
by aj_rade
Tue Sep 18, 2007 10:50 pm
Forum: General
Topic: DNS problem
Replies: 60
Views: 35891

Re: DNS problem

have not seen any problems with rc4 and DNS

you have set your ROS box as only DNS source for your clients?

YES, my RouterOS is only one DNS server for my clients.
Hello,

I have same problem. Many sites dont work, resp. DNS not working. Direct IP works properly.
I have RC4
by aj_rade
Tue Sep 18, 2007 10:49 pm
Forum: General
Topic: Where Can I download old versions
Replies: 2
Views: 1682

Where Can I download old versions

Hello,
where can I download old versions? Sometimes the latest version od ros has many bugs and I want to downgrade.
I'm looking for 3.0rc1 for PowerPC, pls? I got RC3 a 4 and they have DNS bugs :(
by aj_rade
Mon Nov 20, 2006 5:48 pm
Forum: General
Topic: Winbox in PocketPC
Replies: 13
Views: 2741

Hi all,

is there any chance to work Winbox in MacOS X with PPC processor?
Darwine is fully compatible with winbox?

Rada
by aj_rade
Mon Nov 20, 2006 5:46 pm
Forum: General
Topic: routing AP-station problem
Replies: 1
Views: 796

Over: reset IP settings and then everything goes properly :lol:
by aj_rade
Sun Nov 19, 2006 9:12 pm
Forum: General
Topic: routing AP-station problem
Replies: 1
Views: 796

routing AP-station problem

Hi all, I have the problem with routing. I have 2xRB with MK installed. Configs are: MK1: a)IP addresses: ether1: 192.168.0.1/24 ether2: 192.168.1.222/24 (internet) wlan1: 192.168.100.1/24 (ap bridge to mk2+clients) b)routes: destination gateway 0.0.0.0/0 192.168.1.1 (gateway at ISP) 192.168.30.0/24...
by aj_rade
Wed Jun 21, 2006 9:58 am
Forum: Wireless Networking
Topic: WDS random Disconnect / Reconnect - some times reboot- ??
Replies: 9
Views: 2345

What power source do ya use ?
by aj_rade
Thu Apr 06, 2006 1:12 pm
Forum: General
Topic: Access List names
Replies: 1
Views: 1878

Agreed, absolutelly.
It would be nice to have clean registration list.

I hope it will be included :)

AJ Rade