Community discussions

MUM Europe 2020

Search found 4 matches

by FlorinHiT
Fri Mar 30, 2012 5:21 pm
Forum: Scripting
Topic: script to save logs and send via email
Replies: 27
Views: 26915

Re: script to save logs and send via email

Heloo , I tried this script ,work very well in v5.14,but sometimes send e-mail log without date . I planned a simulation and this is what sends : jan/02/1970 02:00:12 - router rebooted jan/02/1970 02:00:15 - ether1 link up (speed 100M, full duplex) jan/02/1970 02:00:29 - ether1 link down jan/02/1970...
by FlorinHiT
Fri Mar 16, 2012 10:54 pm
Forum: General
Topic: HotSpot Problem
Replies: 3
Views: 517

Re: HotSpot Problem

Someone can help me ?
by FlorinHiT
Wed Jan 18, 2012 5:06 pm
Forum: General
Topic: HotSpot Problem
Replies: 3
Views: 517

Re: HotSpot Problem

My configuration is : RB433+R52 WAN eth1 = 89.34.11x.99 ,mask:255.255.255.0 gw and DNS 89.34.11x.1 HotSpot wlan1= 192.168.1.1 eth2 and 3=disable IP-->> HotSpot Setup : HotSpot interface - wlan1 (ip 192.168.1.1/24) Local Address Network : 192.168.1.1/24 Address Pool of Network : 192.168.1.2-192.168.1...
by FlorinHiT
Sun Jan 15, 2012 11:51 am
Forum: General
Topic: HotSpot Problem
Replies: 3
Views: 517

HotSpot Problem

Hey all, I'm running MikroTik v5.11 on RB433+R52 and trying to setup hotspot and NAT on the same machine . It works good ,but when WAN port disabled/cable unplugged or ISP does not work, does not work and login page :( . I tried version 5.9 ,5.7 ,5.5 and 2.9.35 on RB133 ,the same problem. Can someon...