Community discussions

MikroTik App

Search found 15 matches

by edris
Mon Apr 30, 2012 9:24 pm
Forum: General
Topic: Priority in queue not working,using external proxy server
Replies: 7
Views: 1715

Re: Priority in queue not working,using external proxy serve

hi
i tried that and all pppoe client traffic (+ http) had been failed. and about the Nat role..!! what is the weird about it??
by edris
Sat Apr 28, 2012 8:56 pm
Forum: General
Topic: Priority in queue not working,using external proxy server
Replies: 7
Views: 1715

Re: Priority in queue not working,using external proxy serve

hi
there is no NAT role in first router.
and all traffic will be routed directly to second router.(with static route).
by edris
Sat Apr 28, 2012 1:31 pm
Forum: General
Topic: Priority in queue not working,using external proxy server
Replies: 7
Views: 1715

Re: Priority in queue not working,using external proxy serve

hi thanks for your replay. yes i know the fact you mentioned in your replay and also i faced that problem when i had webproxy and bandwidth management on the same server, but after that ( as you can see in my network diagram ) i separated webproxy from bandwidth management/pppoe server. but i have s...
by edris
Sat Apr 28, 2012 6:25 am
Forum: General
Topic: Priority in queue not working,using external proxy server
Replies: 7
Views: 1715

Priority in queue not working,using external proxy server

hi this is my situation http://www.mojoimage.com/free-image-hosting-10/9997mikrotikProxy.jpg when i enabling proxy server on a second router and redirecting traffic to that router then traffic priority not working on first router. i mean the user with priority=8 can eat all traffic when other with p...
by edris
Mon Apr 11, 2011 3:38 pm
Forum: General
Topic: RouterOS 5.1 is out!
Replies: 93
Views: 14228

Re: RouterOS 5.1 is out!

what about this problem ...
http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?f=10&t=50623
why user manager profile start just after assign it to user not after "user first loin" on 5.1 version??
by edris
Mon Apr 11, 2011 10:07 am
Forum: The User Manager
Topic: User manager 5 profile starts issue!
Replies: 32
Views: 12319

Re: User manager 5 profile starts issue!

Same problem on user manager 5.1..!!
by edris
Fri Apr 08, 2011 12:44 am
Forum: The User Manager
Topic: User manager 5 profile starts issue!
Replies: 32
Views: 12319

Re: User manager 5 profile starts issue!

any update....
by edris
Wed Apr 06, 2011 12:37 pm
Forum: The User Manager
Topic: User manager 5 profile starts issue!
Replies: 32
Views: 12319

User manager 5 profile starts issue!

how can i change "Starts: now" option in profile menu. my problem is when i add new user and assign it specified profile. user profile will be activated just after adding user Not after "Users first login".
by edris
Mon Mar 07, 2011 2:57 pm
Forum: General
Topic: v5rc11 is out!
Replies: 68
Views: 14956

Re: v5rc11 is out!

usermanager still not working on this version!! [admin@MikroTik] > tool user customer pr Flags: X - disabled error - contact MikroTik support and send a supout file (2) [admin@MikroTik] > tool user-manager customer add login=admin password=123 permissions=owner error - contact MikroTik support and s...
by edris
Mon Mar 07, 2011 2:28 pm
Forum: The User Manager
Topic: error - contact MikroTik support and send a supout file (2)
Replies: 7
Views: 4011

Re: error - contact MikroTik support and send a supout file

i have a same problem...
what should i do???
by edris
Sat Jan 08, 2011 10:29 am
Forum: The User Manager
Topic: delete all logs?
Replies: 2
Views: 1043

Re: delete all logs?

u can simply use system scheduler and run this simple script every 5 day.
your script can be something like this :
{/tool user-manager log remove [find];}
by edris
Fri Dec 24, 2010 11:15 am
Forum: General
Topic: pcc load balancing
Replies: 5
Views: 1210

Re: pcc load balancing

someone please help me on this situation !!
by edris
Thu Dec 23, 2010 9:46 am
Forum: General
Topic: pcc load balancing
Replies: 5
Views: 1210

Re: pcc load balancing

any help would be appreciated.
by edris
Wed Dec 22, 2010 6:44 pm
Forum: General
Topic: pcc load balancing
Replies: 5
Views: 1210

Re: pcc load balancing

thanks for your reply and sorry about my poor English. can u explain more for me!! what exactly should i do!! here is my router configuration but is seems like load balancing not working correctly. [admin@MikroTik] > ip add pri Flags: X - disabled, I - invalid, D - dynamic # ADDRESS NETWORK BROADCAS...
by edris
Wed Dec 22, 2010 3:15 pm
Forum: General
Topic: pcc load balancing
Replies: 5
Views: 1210

pcc load balancing

hi i have rb1000u that this model of routerboard has 4 physical interface. and i have 4 wimax modem that each of them has 1mb bandwidth i use ether 3 and ether 4 for my local networks. and i want to use 2 first interface as wan interface!! and i also want to using pcc load balancing on my router for...