Community discussions

MUM Europe 2020

Search found 8 matches

by dave003
Sun Sep 08, 2013 8:24 am
Forum: The Dude
Topic: Dude v4beta3 released
Replies: 253
Views: 101458

Re: Dude v4beta3 released

+10$ :D
by dave003
Fri Aug 30, 2013 8:26 pm
Forum: The Dude
Topic: The Dude client and Win 8 (Fonts problem)
Replies: 1
Views: 1111

Re: The Dude client and Win 8 (Fonts problem)

OK!

I answer to myself.

So the only solution is: 4.0beta3 (@ the moment...)

Dave
by dave003
Fri Aug 30, 2013 8:06 am
Forum: The Dude
Topic: The Dude client and Win 8 (Fonts problem)
Replies: 1
Views: 1111

The Dude client and Win 8 (Fonts problem)

Hi community! I brought a new laptop, with a preinstalled W8 and FHD display, so it's the scenario. I have installed The Dude, it's running, and the menus, the charts are seen well, but the name of the hosts, the IPs and other datas as cpu and traffic on the link are not seen. I tryed to set the fon...
by dave003
Sat Feb 05, 2011 8:44 am
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: 711 + V3.30+password reset
Replies: 10
Views: 10054

Re: 711 + V3.30+password reset

Put a screwdriver or key over here (make a short circuit) while you turn on the device. After the successfull boot, release. This will reset the device and set the factory default config.

BR,
Dave
by dave003
Sat Jan 15, 2011 11:37 am
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RB711 Wireless problem / Disconnect from AP
Replies: 3
Views: 1547

Re: RB711 Wireless problem / Disconnect from AP

Well! Thursday we have installed the fifth RB711 of the latest shippment. Scenario: If you scan with the RB711, it can find the APs, but the scanlist is includes negative values @ the SNR! The wlan status is show the same negative SNR and very high noise! (My AP's signal (5745MHz) with RB711 was -86...
by dave003
Sat Jan 15, 2011 9:21 am
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: 5Ghz not working
Replies: 7
Views: 2447

Re: 5Ghz not working

Winbox: go to the wds tab and add the wds interface to the bridge1. Change the interface at the IP address to bridge1. (If you added wlan1 to the bridge1 then delete it from the bridge / ports tab...) Terminal: /interface wireless set wlan1 wds-default-bridge=bridge1 /ip address set 0 interface=brid...
by dave003
Fri Jan 07, 2011 2:25 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RB711 Wireless problem / Disconnect from AP
Replies: 3
Views: 1547

RB711 Wireless problem / Disconnect from AP

Hi all! I have a big problem with RB711 as shown in the header. I have read lot of topics, but I did't find this problem and the solution! I have cca 50pcs of RB711 all of this a works properly, but the last shipment includes a bug / factory defect or something like that. The last few pcs are serius...
by dave003
Sat Jan 01, 2011 4:24 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: Quizz: 802.11n 2x2 PTP(single card) vs. 802.11a dual-nstream
Replies: 9
Views: 2441

Re: Quizz: 802.11n 2x2 PTP(single card) vs. 802.11a dual-nst

Hi! I'm using 2 pcs Nstream Dual links. (Hardware: 433AH + 2x XR-5 on both side.) One of this is 10,8km long, the other is 8km. Both have cca 70-75Mbit troughput HDX, 40-45Mbit FDX! (sometimes 80Mbit HDX!!!) Depending on Noise floor, etc... I have tested the R52Hn cards on the desk. (last week) The ...