Community discussions

MikroTik App

Search found 23 matches

by gx120
Fri Sep 14, 2012 7:20 am
Forum: General
Topic: my device think add fucntion reset routeros
Replies: 1
Views: 433

my device think add fucntion reset routeros

my device is intel d525 ,hope add 1 buttom reset

Please talk me how do ?

thank.
by gx120
Wed Sep 12, 2012 3:24 pm
Forum: Scripting
Topic: How to test wan isp Bandwidth speed
Replies: 1
Views: 1608

How to test wan isp Bandwidth speed

How to test wan isp Bandwidth speed use script ?
Thank you .
by gx120
Mon Oct 10, 2011 6:32 pm
Forum: General
Topic: help me !!!Routeros 5.x Booting power off !!!
Replies: 2
Views: 561

Re: help me !!!Routeros 5.x Booting power off !!!

please help me ,help me!!!
thank you.
by gx120
Mon Oct 10, 2011 4:53 pm
Forum: General
Topic: help me !!!Routeros 5.x Booting power off !!!
Replies: 2
Views: 561

help me !!!Routeros 5.x Booting power off !!!

hello, My device routeros 5.x start automatically during the phenomenon of auto power off, replace the card and re-install, but also replacement of the other hardware does not work, and start using the 3.30 or 4.17 is normal, but because these versions do not support the intel 82574l , so there is n...
by gx120
Sun Dec 13, 2009 6:15 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: RB411U,R2N,intel 5100 agn,speed< 5mbps !!!!
Replies: 6
Views: 1587

Re: RB411U,R2N,intel 5100 agn,speed< 5mbps !!!!

sos,sos,help me
os my gard
by gx120
Tue Dec 01, 2009 6:17 am
Forum: Wireless Networking
Topic: RB411U,R2N,intel 5100 agn,speed< 5mbps !!!!
Replies: 6
Views: 1587

Re: RB411U,R2N,intel 5100 agn,speed< 5mbps !!!!

help me
help me
by gx120
Mon Nov 30, 2009 4:37 am
Forum: Wireless Networking
Topic: RB411U,R2N,intel 5100 agn,speed< 5mbps !!!!
Replies: 6
Views: 1587

Re: RB411U,R2N,intel 5100 agn,speed< 5mbps !!!!

help me
help me!!!
by gx120
Sun Nov 29, 2009 4:45 am
Forum: Wireless Networking
Topic: RB411U,R2N,intel 5100 agn,speed< 5mbps !!!!
Replies: 6
Views: 1587

RB411U,R2N,intel 5100 agn,speed< 5mbps !!!!

Router:
RB411U + R2N +2 antenna

Client:
lenovo x200
intel 5100 agn

from client run Mikrotik Bandwidth 2.1b test to router

speed < 5mbps
by gx120
Wed May 13, 2009 6:22 pm
Forum: General
Topic: Hot to allow access some ip ,but drop other ip ?
Replies: 7
Views: 1009

Re: Hot to allow access some ip ,but drop other ip ?

Help me !!! Help me!!! :shock:
by gx120
Tue May 12, 2009 2:15 am
Forum: General
Topic: Hot to allow access some ip ,but drop other ip ?
Replies: 7
Views: 1009

Re: Hot to allow access some ip ,but drop other ip ?

Please tell me how to setup ?

Thank you.
by gx120
Mon May 11, 2009 6:36 pm
Forum: General
Topic: Hot to allow access some ip ,but drop other ip ?
Replies: 7
Views: 1009

Hot to allow access some ip ,but drop other ip ?

[admin@MikroTik] > ip firewall filter pr
Flags: X - disabled, I - invalid, D - dynamic
0 chain=forward action=accept dst-address=222.222.222.222

1 chain=forward action=drop

Hope allow access 222.222.222.222,drop other ip!!

But all packet drop !!!

How to Setup ok ?

Thank you.
by gx120
Wed Aug 20, 2008 5:32 pm
Forum: General
Topic: 1000 online pppoe user ,need cpu ? memory ?
Replies: 5
Views: 1413

Re: 1000 online pppoe user ,need cpu ? memory ?

I am very sorry.my bad English.

Please recommend what kind of CPU and the number of memory?
by gx120
Tue Aug 19, 2008 6:37 pm
Forum: General
Topic: 1000 online pppoe user ,need cpu ? memory ?
Replies: 5
Views: 1413

1000 online pppoe user ,need cpu ? memory ?

1000 online pppoe user ,need cpu ? memory ? Network Interface ?
:shock:
thank s.
by gx120
Sat Apr 19, 2008 6:34 am
Forum: Beginner Basics
Topic: ros 3.7 bug bug!! ARP = reply-only not effect
Replies: 2
Views: 1257

ros 3.7 bug bug!! ARP = reply-only not effect

ros 3.7 bug bug!! ARP = reply-only not effect
by gx120
Tue Mar 25, 2008 4:37 am
Forum: General
Topic: Please help me!!!Ros 3.6 License Bug!!!!!
Replies: 0
Views: 531

Please help me!!!Ros 3.6 License Bug!!!!!

already to register L6 License,old hardware replace other Motherboard,ROS require register ,ID Change!!!

register use SATA DOM!!!

BUG ????
by gx120
Sun Mar 16, 2008 10:38 am
Forum: Scripting
Topic: bandwith qos is 2.9.x ok,but is 3.4 not work,please help me!
Replies: 1
Views: 1023

bandwith qos is 2.9.x ok,but is 3.4 not work,please help me!

:for aaa from 2 to 254 do={/queue simple add name=(queue . $aaa) dst-address=(192.168.0. . $aaa) limit-at=0/0 max-limit=1000000/2000000}

thank you!
by gx120
Mon Oct 29, 2007 5:24 pm
Forum: Scripting
Topic: DoS attack or DDos attack Routeros How to do ?
Replies: 17
Views: 26371

DoS attack or DDos attack Routeros How to do ?

DoS attack or DDos attack Routeros How to do ?

1.cpu 100%
2.network down!ping routeros timeout
3.routeros 2.9.48 L6

I am routeros oem gx120.

thank you.
by gx120
Mon Feb 12, 2007 12:43 pm
Forum: General
Topic: use routeros pppoe Server ,but xp pppoe clinet error 678
Replies: 2
Views: 941

use routeros pppoe Server ,but xp pppoe clinet error 678

I am use RouterOS 2.9.38 Pppoe Server ,but some client pppoe Client dialing Error 678 ?Please help me,thank you.

My compute use windows XP .
by gx120
Sat Feb 03, 2007 3:51 am
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RB532 BoardTest only 20Mb/s ,why ?
Replies: 3
Views: 1597

PC----ethernet---RB532

PC run Windows BoardTest
by gx120
Thu Feb 01, 2007 12:46 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RB532 BoardTest only 20Mb/s ,why ?
Replies: 3
Views: 1597

RB532 BoardTest only 20Mb/s ,why ?

RB532 BoardTest only 20Mb/s ,why ?

If we are ISP 1 >=20Mb/s Can use this Rb532 ?
by gx120
Mon Feb 20, 2006 12:27 pm
Forum: General
Topic: why ???serial0 flow-control=hardware ????
Replies: 2
Views: 1001

Very hope Mikrotik setup default flow-control=none

Very thanks.
by gx120
Sun Feb 19, 2006 11:54 am
Forum: General
Topic: why ???serial0 flow-control=hardware ????
Replies: 2
Views: 1001

why ???serial0 flow-control=hardware ????

/port print t 0 name=serial0 .... flow-control=hardware Why don't setup flow-control=none this is easy!!! if i use serial control use set serial0 flow-control=none but if system error ,i use system reset ,this flow-control=hardware . I system is not display monitor . hope mikrotik change setup defau...