Community discussions

MUM Europe 2020

Search found 7 matches

by zarmbiak80
Tue Jan 28, 2014 4:21 pm
Forum: General
Topic: What's new in 6.8rc1
Replies: 106
Views: 23771

Re: What's new in 6.8rc1

This is just Info log, please enable also Debug log (in system logging, add new topic with "wireless" and "debug") Does this happen only one SXT lite, or also on other devices connected to the same AP? Symptom has already performed at several sxt connected to different acces point On the RB711 symp...
by zarmbiak80
Tue Jan 28, 2014 4:11 pm
Forum: General
Topic: What's new in 6.8rc1
Replies: 106
Views: 23771

Re: What's new in 6.8rc1

SXT Lite 5ND r2 does not connect to acces point SXT stops scanning on channel access point and stop, but not connecting Disable, enable wlan1 solves the problem but not always I checked various channel symptom of the same. what does the wireless,debug log say on both CPE and AP side when not connec...
by zarmbiak80
Tue Jan 28, 2014 4:01 pm
Forum: General
Topic: What's new in 6.8rc1
Replies: 106
Views: 23771

Re: What's new in 6.8rc1

SXT Lite 5ND r2 does not connect to acces point
SXT stops scanning on channel access point and stop, but not connecting
Disable, enable wlan1 solves the problem but not always
I checked various channel symptom of the same.
by zarmbiak80
Mon Jul 29, 2013 10:27 am
Forum: General
Topic: Mikrotik and cisco SG300-10 not running on 1Gbps
Replies: 15
Views: 4343

Re: Mikrotik and cisco SG300-10 not running on 1Gbps

hi

Any idea why cisco and mikrotik device don`t work on 1Gbps ?
Mikrotik device with ethernet 100Mbps work ok, problem is with ethernet 1Gbps

greetings
lukasz
by zarmbiak80
Fri Jul 26, 2013 10:15 am
Forum: General
Topic: Mikrotik and cisco SG300-10 not running on 1Gbps
Replies: 15
Views: 4343

Re: Mikrotik and cisco SG300-10 not running on 1Gbps

I replace rb435G to SXT G-5HnD the same symptom not runnning on 1Gbps , only synchronization to 100 Mbps half duplex when i replace cisco to switch tplink 1Gbps, the synchronization mikrotik is ok, 1Gbps full duplex switch cisco and tplink synchronization 1Gbps full duplex looks at the problem of sy...
by zarmbiak80
Fri Jul 26, 2013 2:33 am
Forum: General
Topic: Mikrotik and cisco SG300-10 not running on 1Gbps
Replies: 15
Views: 4343

Mikrotik and cisco SG300-10 not running on 1Gbps

hi
Mikrotik rb435G interface not running on 1Gbps,
when I set on cisco 100 half duplex and turn off auto-negotiation interface, the port is stand up 100 half duplex
Mikrotik RouterOS 6.1 and cisco Vesion 1.3.0.62

greetings
lukasz
by zarmbiak80
Thu Feb 03, 2011 3:47 pm
Forum: General
Topic: RouterOS v5rc8
Replies: 110
Views: 20312

Re: RouterOS v5rc8

The traffic in vpls RouterOS v5rc8 nv2 doesn't go in stations on v5rc7 everything is all right
In v5rc8 when I switch nv2 to nstream the trafic will go to the stations.