Community discussions

MikroTik App

Search found 12 matches

by eMeR
Wed Feb 11, 2015 6:16 pm
Forum: General
Topic: Internal server error using webfig with ipad ios6
Replies: 15
Views: 10765

Re: Internal server error using webfig with ipad ios6

I was in the exact same situation: upgraded from 5.xx to 6.25 and login to WebFig on Safari broke with Internal Server Error. SSH login worked fine as well as login using Firefox browser. I have noticed that there is another upgrade available. I have upgraded to 6.26 and the problem is fixed. I can...
by eMeR
Thu Feb 05, 2015 9:28 pm
Forum: General
Topic: Internal server error using webfig with ipad ios6
Replies: 15
Views: 10765

Re: Internal server error using webfig with ipad ios6

I've just upgraded from 5.xx to 6.25 and got this issue. I am trying to log in using OS X 10.10 and Safari 8.0.3. Didn't tried other browser so far. SSH works fine. As for me, I see no idea behind clearing browser cache - error states this is an internal server error? However - anything new on that?...
by eMeR
Tue Dec 25, 2012 6:13 pm
Forum: General
Topic: Still problems with RouterOS and Broadcom devices.
Replies: 2
Views: 1582

Re: Still problems with RouterOS and Broadcom devices.

Not sure what iPhone 5 wireless chip is using, but I am not able to connect by it to my RB493G running 5.22. A year (or so) a go I was having the same problem with my MacBook Pro and iPhone 4. Later that was fixed and I haven't any 'apple related' problems until recently I upgraded to iPhone 5. In l...
by eMeR
Tue Jul 24, 2012 12:27 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: Apple compatible 802.11N 2.4 Ghz / 5.8 Ghz Dualband AP
Replies: 12
Views: 3197

Re: Apple compatible 802.11N 2.4 Ghz / 5.8 Ghz Dualband AP

Hello, I have a RB493G with R52Hn. Now I have got a second wireless card (R52Hn also) to be able to use both - 2.4 and 5 GHz networks. With very default settings I am getting really bad wireless performance: Computer: MBP 2011 Distance from router: 2m of direct sight ISP speed: 100Mbps Remote FTP se...
by eMeR
Fri Mar 04, 2011 9:16 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: Wireless Issues in 5.0rc1
Replies: 24
Views: 4102

Re: Wireless Issues in 5.0rc1

Nope. It doesn't help at all. Now none of my devices (MBP, iPhone, iPad) were able to connect. I have enabled wireless-nv2: system package print Flags: X - disabled # NAME VERSION SCHEDULED 0 system 4.17 1 security 4.17 2 routeros-mipsbe 4.17 3 ppp 4.17 4 X wireless 4.17 5 wireless-nv2 4.17 6 router...
by eMeR
Fri Mar 04, 2011 5:20 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: Wireless Issues in 5.0rc1
Replies: 24
Views: 4102

Re: Wireless Issues in 5.0rc1

Ok. Maybe very very stupid question. But.. have I had to enable it (wireless-nv2 package) before using N wireless? It is disabled by default and I haven't touched it (as I have mentioned - I am absolutely new to all this stuff...). :oops:
by eMeR
Fri Mar 04, 2011 3:36 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: Wireless Issues in 5.0rc1
Replies: 24
Views: 4102

Re: Wireless Issues in 5.0rc1

OK. A little bit of news: Information from system profiler: Software Versions: Menu Extra: 6.2.1 (621.1) configd plug-in: 6.2.3 (623.1) System Profiler: 6.0 (600.9) Network Preference: 6.2.1 (621.1) AirPort Utility: 5.5.2 (552.11) IO80211 Family: 3.1.2 (312) Interfaces: en1: Card Type: AirPort Extre...
by eMeR
Fri Mar 04, 2011 2:00 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: Wireless Issues in 5.0rc1
Replies: 24
Views: 4102

Re: Wireless Issues in 5.0rc1

<...> Please try to use AES instead of Tkip and try again with the iPhone. Just to be sure - I should check AES only? I am asking, because, if I correctly remember, it is possible to check both - TKIP and AES - in Winbox. Settings should be: http://img688.imageshack.us/img688/3207/screenshot2011030...
by eMeR
Thu Mar 03, 2011 2:55 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: Wireless Issues in 5.0rc1
Replies: 24
Views: 4102

Re: Wireless Issues in 5.0rc1

could you contact support and include the support output file when you use AES encryption. Will do that later this evening or tomorrow. Also only Macbook Pro gives that problem? Em.. Basically YES - because only MBP I am using continually. I have iPhone 4 and iPad, but they are used for short time ...
by eMeR
Thu Mar 03, 2011 2:34 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: Wireless Issues in 5.0rc1
Replies: 24
Views: 4102

Re: Wireless Issues in 5.0rc1

Hi, sorry for long silent. OK. I have tried to use AES instead of TKIP. Maybe I have done something wrong, but it was even worse. This is log snippets when using TKIP: /interface wireless print Flags: X - disabled, R - running 0 name="WLAN" mtu=1500 mac-address=00:0C:42:65:92:D7 arp=enabled interfac...
by eMeR
Sat Feb 19, 2011 3:37 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: Wireless Issues in 5.0rc1
Replies: 24
Views: 4102

Re: Wireless Issues in 5.0rc1

Hello,

thank you for replies.
Yes - I am using TKIP. Going to try using AES this evening. Will let you know about results.
by eMeR
Thu Feb 17, 2011 11:19 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: Wireless Issues in 5.0rc1
Replies: 24
Views: 4102

Re: Wireless Issues in 5.0rc1

Hi,

I am having exactly the same issue with RB493G+R52Hn v4.16. Client is MacBook Pro.

Is there something I am missing (I am new with RouterOS) or this is a hardware problem?

Thank you.