Community discussions

MUM Europe 2020

Search found 58 matches

by rcmcronny
Mon Oct 06, 2014 6:59 pm
Forum: SwOS
Topic: rb260gsp -all firmware versions dead except 1.12
Replies: 3
Views: 4196

Re: rb260gsp -all firmware versions dead except 1.12

Hi, i did not hear something like that in the past. Please, pay attention, that you use the correct firmware: http://download.mikrotik.com/swos/swos-rb260-1.14.lzb MD5SUM should be: 07f7a963e4fc49f0139fb42458047ed7 swos-rb260-1.14.lzb If this does not work, you should contact the support guys direct...
by rcmcronny
Mon Sep 22, 2014 7:13 pm
Forum: SwOS
Topic: Accessing WebConfig but getting Octet Stream Download
Replies: 1
Views: 2036

Re: Accessing WebConfig but getting Octet Stream Download

Hi,

i've only seen this, after the firmware update from afaik 1.10 to newer ones, as the webinterface was changed. A power cycle solved it after that.

If you have a backup for this device, i would suggest trying the power cycle and keep the fingers crossed ;)

Ronny
by rcmcronny
Thu Jul 24, 2014 2:14 pm
Forum: SwOS
Topic: Problems upgrading to 1.13
Replies: 9
Views: 3252

Re: Problems upgrading to 1.13

Hi,

thats normal as there was a change of the webUI, further updates should show this behaviour for you. And I as a customer can prove that ;)

Ronny
by rcmcronny
Mon Jul 07, 2014 11:39 am
Forum: SwOS
Topic: feature requests/bugs summary SwOS (RB250GS/RB260GS(P))
Replies: 0
Views: 6297

feature requests/bugs summary SwOS (RB250GS/RB260GS(P))

Last UPDATED: 18 Jul 2014 !! WARNING, SWOS 1.7 has a BUG, which bricks RB250GS/RB260GS , do not use any ACL RULES with SwOS 1.7 !! Attention: Since version 1.9 there is a new design of web ui,if you get weired output, power cycle the switch (check: http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?f=17&t=721...
by rcmcronny
Mon Jul 07, 2014 11:12 am
Forum: SwOS
Topic: Problems upgrading to 1.13
Replies: 9
Views: 3252

Re: Problems upgrading to 1.13

Hi,

hmmm sorry, but that is an issue i have never had. Check, that you have the right version and hardware and try again, if it is now unresponsive, try bootp.

If it not helps, you should contact support (support"at"mikrotik.com)

Ronny
by rcmcronny
Wed Jul 02, 2014 2:28 pm
Forum: SwOS
Topic: Make ddm work for Sfp
Replies: 9
Views: 5328

Re: Make ddm work for Sfp

Hi,

this is a mostly customer forum, so to get quick and reliable answers, you should consider to send an email to support@mikrotik.com ;)
And please, post also here, if you get new informations.

HTH,
Ronny
by rcmcronny
Mon Jun 30, 2014 9:24 am
Forum: SwOS
Topic: PoE ports unexpected hang on RB260GSP
Replies: 9
Views: 4108

Re: PoE ports unexpected hang on RB260GSP

Hi,

you should contact support through email, as this an customer forum mainly ;)

support"at"mikrotik.com

You should there get a quicker response, i hope.

Ronny
by rcmcronny
Sat Jun 28, 2014 9:53 pm
Forum: SwOS
Topic: Problems upgrading to 1.13
Replies: 9
Views: 3252

Re: Problems upgrading to 1.13

Hi,

that was an issue in 1.10 to 1.11 i think as there was the revised WebUI, this is somewhere in this forum also mentioned.

A user is shocked, if this happens, i know. I have the same issue and was also somewhat shocked :D

Ronny
by rcmcronny
Sat Jun 28, 2014 8:57 pm
Forum: SwOS
Topic: Problems upgrading to 1.13
Replies: 9
Views: 3252

Re: Problems upgrading to 1.13

Hi,

powercycle the device and the web ui should be fine again :)

Ronny
by rcmcronny
Wed Jun 25, 2014 10:35 am
Forum: SwOS
Topic: Uplink port with RB250GS
Replies: 6
Views: 3900

Re: Uplink port with RB250GS

RB250GS / RB260GS are switches, so all 5 (or for 260GS the SFP 6 Ports) are a normal switch and can be normally used. You can also set vlans and so on, please consult the manual for more details. You questions is not that clear what you want. But if you want a normal switch, then RB250GS / RB260GS s...
by rcmcronny
Tue Jun 03, 2014 3:36 pm
Forum: SwOS
Topic: RB260GS dont work GUI after upgrade firmware: "Loading..."
Replies: 3
Views: 4645

Re: RB260GS dont work GUI after upgrade firmware: "Loading..

Hello,

remember, this is a customer forum, not a support forum of mikrotik ;)

You should try to clear your browser cache, after update a power cycle should be enough normally. If you don't get it, write an email to mikrotik support and please, post the answer also here for others.

Thanks Ronny
by rcmcronny
Sun Feb 02, 2014 11:24 am
Forum: SwOS
Topic: feature requests / bugs summary (RB250GS/ RB260GS)
Replies: 38
Views: 28769

Re: feature requests / bugs summary (RB250GS/ RB260GS)

I have no issues with 1.10 on RB250GS and on RB260GS.

RB260GS has uptime: 42 days 21:39:14

Perhaps you should contact support through email (this forum is more a customer forum it seems, so emailing the support will be a better and quicker option for you).

HTH,Ronny
by rcmcronny
Thu Dec 19, 2013 12:02 am
Forum: SwOS
Topic: feature requests / bugs summary (RB250GS/ RB260GS)
Replies: 38
Views: 28769

Re: feature requests / bugs summary (RB250GS/ RB260GS)

update on 1st post for new SwOS 1.10 release
by rcmcronny
Sat Oct 05, 2013 6:39 pm
Forum: SwOS
Topic: Port trunking help
Replies: 4
Views: 3880

Re: Port trunking help

Hello, openwrt can be configured to use tagged vlan1 and additional vlans, i have it working flawlessly on my 1043ND TP-Link with a vlan trunk to a RB250GS I can not help you directly, as you use a different hardware, here is my /etc/config/network file for the vlans. As far as i remember, port 0 is...
by rcmcronny
Mon Sep 09, 2013 3:40 pm
Forum: SwOS
Topic: Getting ERROR:Lost connection when applying changes
Replies: 6
Views: 3285

Re: Getting ERROR:Lost connection when applying changes

I suppose I can try either downgrading/upgrading back to 1.9. Re-installing SwitchOS... Will contact support after I've done so... Thanks for the tip. I hope you get a good and helpful response. I suppose I can try either downgrading/upgrading back to 1.9. I just ordered a router from MikroTik, hop...
by rcmcronny
Mon Sep 09, 2013 12:04 pm
Forum: SwOS
Topic: Block illegal DHCP servers with SwOS
Replies: 1
Views: 3224

Re: Block illegal DHCP servers with SwOS

Hello,

perhaps this post helps ?!

http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php ... 55#p266969

Did not tried it myself. DHCP snooping is not supported ATM, so onyl way is to use that filters to get your issue tracked.

HTH,
Ronny
by rcmcronny
Mon Sep 09, 2013 11:58 am
Forum: SwOS
Topic: Possible with SwOS and RB 260GS
Replies: 3
Views: 2905

Re: Possible with SwOS and RB 260GS

Hello,

no, SwOs is only layer 2, so RVB250GS / RB260GS can not do this obviously. You should go for a ROS device.

Simply keep in mind, that SwOs is a managed Layer2 switch (Webinterface) i can not do any Layer3 things at this time (and a propose, the actual 2 products will never be ;)

Ronny
by rcmcronny
Mon Sep 09, 2013 11:56 am
Forum: SwOS
Topic: Getting ERROR:Lost connection when applying changes
Replies: 6
Views: 3285

Re: Getting ERROR:Lost connection when applying changes

Hi,

in earlier firmwares, this may have been the case, i think it was never really fixed only "workarounded" by setting timeout higher.

I suggest, you contact the mikrotik guys through email directly and if you get something good back, please do not forget to post here also that ,)

Ronny
by rcmcronny
Mon Sep 02, 2013 9:17 am
Forum: SwOS
Topic: Possible with SwOS and RB 260GS
Replies: 3
Views: 2905

Re: Possible with SwOS and RB 260GS

Hello,

i think no, as the RB250GS/RB260GS are managed Layer 2 devices and NOT layer 3 devices.

Ronny
by rcmcronny
Sun Aug 18, 2013 9:10 pm
Forum: SwOS
Topic: VLAN Mode Names?
Replies: 1
Views: 1855

Re: VLAN Mode Names?

Hi,

i have no ROS device, but the SwOS devices do not have untagged on a "trunk" port, so there are all tagged. If you choose an access port (no vlans at all, these are untagged of course.

HTH,
Ronny
by rcmcronny
Tue Aug 06, 2013 11:36 am
Forum: SwOS
Topic: feature requests / bugs summary (RB250GS/ RB260GS)
Replies: 38
Views: 28769

Re: feature requests / bugs summary (RB250GS/ RB260GS)

This is mainly a thread, where i bundle informations, for quicker access for all users. I do not work at Mikrotik. Last message i get, was that, they are mostly working on ROS and so SwOS is not mainly focused, i hope this changes in the near future. Your best option is, to contact support (email) a...
by rcmcronny
Tue Jul 02, 2013 2:42 pm
Forum: SwOS
Topic: SWOS login how ?
Replies: 2
Views: 2058

Afaik not possible
by rcmcronny
Mon Apr 29, 2013 1:21 pm
Forum: SwOS
Topic: feature requests / bugs summary (RB250GS/ RB260GS)
Replies: 38
Views: 28769

Re: feature requests / bugs summary (RB250GS/ RB260GS)

Update in 1st post, integrated the changes for 1.8 and 1.9, removed informations for 1.8 pre-release and added 1.9 release info.

Ronny
by rcmcronny
Sun Apr 28, 2013 1:29 pm
Forum: SwOS
Topic: SwOS version 1.9 released!
Replies: 11
Views: 7474

Re: SwOS version 1.9 released!

@benmuj have you tried a power-off, wait 5-10 seconds and then power-on of the rb250GS ? I have had this same issue with one of my rb250gs with the 1.8 firmware, i did the power off thing and all worked again, i have had the same cryptic output of the webinterface. But you should be have a second de...
by rcmcronny
Mon Mar 25, 2013 1:20 pm
Forum: SwOS
Topic: SwOS v1.7 critical bug!
Replies: 22
Views: 13702

Re: SwOS v1.7 critical bug!

Hello, on my RB250GS, the above updated version works as it should, but this device does not use any advanced options, simple vlan and gigabit stuff, no acls or so. I will update my new RB260GS today and test the above 1.8 firmware. EDIT: Upgrade on RB260GS done, now version 1.8 (latest pre-release ...
by rcmcronny
Tue Mar 12, 2013 9:51 pm
Forum: SwOS
Topic: SwOS v1.7 critical bug!
Replies: 22
Views: 13702

Re: SwOS v1.7 critical bug!

Nice to see , that there are pre-release for open testing, Mikrotik FTW :)

I have upgraded my RB250GS from 1.7 to this 1.8 pre release, standard tasks are working as expected so far. I do not use acls, so i can not give feedback on this.

HTH,
Ronny
by rcmcronny
Mon Mar 04, 2013 12:28 am
Forum: SwOS
Topic: SwOS 1.6 vs CollectD: SnmpGetNext fail
Replies: 2
Views: 3459

Re: SwOS 1.6 vs CollectD: SnmpGetNext fail

Hello,

no, you simply have to set the "Maximum OID's Per Get Request" in Cacti accordingly. I have no issues with the default (10) and my RB250GS.
Try to change this setting to "1" and check how it goes.

But yes, this is definitly a bug. (already in my list included :) ).

Ronny
by rcmcronny
Sat Mar 02, 2013 12:39 am
Forum: SwOS
Topic: Bricked a 250GS and a 260GS
Replies: 11
Views: 8072

Re: Bricked a 250GS and a 260GS

Hi, in my feature sumary/bugs thread (http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?f=17&t=49646#p358156) , becs has answered, that with most acls you can brick your RB2*0GS, there will be a SwOS 1.8 shortly. I think, you should RMA it, or ask through the support email, if there is another possibility. Ro...
by rcmcronny
Sat Mar 02, 2013 12:38 am
Forum: SwOS
Topic: feature requests / bugs summary (RB250GS/ RB260GS)
Replies: 38
Views: 28769

Re: feature requests / bugs summary (RB250GS/ RB260GS)

This is already in :) It was ak

It is under "acknowledged / being worked on":
* Feature: Add description/name for ports (viewtopic.php?f=17&t=44693)
Ronny
by rcmcronny
Wed Feb 27, 2013 9:01 pm
Forum: SwOS
Topic: RB260GS SwOS 1.7 SNMP bug
Replies: 8
Views: 5186

Re: RB260GS SwOS 1.7 SNMP bug

Ahh, thanks, i have added this also.

With the RB250GS the option is there with SwOS 1.7, so this seems an RB260GS related issue also :/

Ronny
by rcmcronny
Wed Feb 27, 2013 2:04 pm
Forum: SwOS
Topic: RB260GS SwOS 1.7 SNMP bug
Replies: 8
Views: 5186

Re: RB260GS SwOS 1.7 SNMP bug

Ok, thanks, i will add these also.

Could you explain the point "- "Broadcast Storm Control" attended?" more ? I did not understand, whats wrong here.

Thanks,
Ronny
by rcmcronny
Tue Feb 26, 2013 2:18 pm
Forum: SwOS
Topic: SWoS issue - ACL, how to block all BUT specified destination
Replies: 3
Views: 3606

Re: SWoS issue - ACL, how to block all BUT specified destina

Hello,

the Docu is here for this:
http://wiki.mikrotik.com/wiki/SwOS#ACL_Tab

But its really short, perhaps, you should write an email to the mikrotik support guys for this and if you get a working set back, please post it here for all other users ?

Ronny
by rcmcronny
Tue Feb 26, 2013 2:14 pm
Forum: SwOS
Topic: RB260GS SwOS 1.7 SNMP bug
Replies: 8
Views: 5186

Re: RB260GS SwOS 1.7 SNMP bug

Hello,

i updated my Thread with an overview for the bugs and feature requests. Thanks for reporting.

Ronny
by rcmcronny
Thu Feb 21, 2013 4:02 pm
Forum: SwOS
Topic: feature requests / bugs summary (RB250GS/ RB260GS)
Replies: 38
Views: 28769

Re: feature requests / bugs summary (atm: RB250GS)

Hello, got a response from janis: Hello, The development of SwOS is not cancelled but currently it is progressing very slowly due to higher priority projects like RouterOS version 6 and Cloud Core Router. There are no major software improvements in SwOS v1.7, it was released because of hardware supp...
by rcmcronny
Thu Feb 21, 2013 2:23 pm
Forum: SwOS
Topic: SWOS DEAD?
Replies: 13
Views: 7031

Re: SWOS DEAD?

1.7 installed on my RB250GS, works good, the management website was refreshed with a new css set i think, but no other visible changes.

I hope, that i get an answer back from mikrotik regarding the further development of SwOS, i will update my post, as soon when i get one.

Ronny
by rcmcronny
Thu Feb 21, 2013 2:21 pm
Forum: SwOS
Topic: Is possible Q in Q under SwOs/250GS?
Replies: 2
Views: 2270

Re: Is possible Q in Q under SwOs/250GS?

Hi jeanluck,

it is not supported at the moment, see http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?f=17&t=49646

There it is a feature request, no answer ATM , if this can or would be supported, poorly :/

Ronny
by rcmcronny
Tue Feb 19, 2013 4:17 pm
Forum: SwOS
Topic: feature requests / bugs summary (RB250GS/ RB260GS)
Replies: 38
Views: 28769

Re: feature requests / bugs summary (atm: RB250GS)

Updated the thread title to reflect, that mostly this is RB250GS affected :)

I also contacted mikrotik support to get some information, whats up with SWOS and the new RB260GS and hope, i will soon be able to let you all know, what i have get back from the guys :)

Ronny
by rcmcronny
Thu Jul 26, 2012 12:57 am
Forum: SwOS
Topic: Default gateway
Replies: 8
Views: 4005

Re: Default gateway

Nope, please read the answer from kirshteins in an earlier post here, i'll quote the important info. There are no SwOS firmware version with an option to configure default gateway, but RB250GS can be remotely configured without VPN. It simply sends out replies to the same source IP, MAC and port whe...
by rcmcronny
Thu Jul 12, 2012 9:45 pm
Forum: SwOS
Topic: Speed Limitation | Egress & Ingress Rate
Replies: 3
Views: 3996

Re: Speed Limitation | Egress & Ingress Rate

Hi, normally bps is short for bits per second. So a 1 Mbit/s Limit should be 1048576 bps or 10 Mbit/s Limit should be 10485760 bps 1 Mbit/s is 1024 kbit/s an that are 1048576 bit/s with that you should be able to put the value you want and need to your configuration, it works i have tested it in thi...
by rcmcronny
Tue Jul 10, 2012 3:34 pm
Forum: SwOS
Topic: feature requests / bugs summary (RB250GS/ RB260GS)
Replies: 38
Views: 28769

Re: feature requests / bugs summary

Hello, ok, i have updated my first post and it should now reflect all answers, so the 1st post has the most overview so far, hopefully there will be a feedback from mikrotik, when we can expect a new firmware and whats in detail is worked on. Any information will be honored, so please mikrotik, give...
by rcmcronny
Tue Jul 10, 2012 3:19 pm
Forum: SwOS
Topic: How to add more than 1 IP .... ?
Replies: 1
Views: 2403

Re: How to add more than 1 IP .... ?

I think you are wrong here, here we are speaking about The Gigabit Switch with SwOS (ATM only R250GS).
by rcmcronny
Tue Jul 10, 2012 3:16 pm
Forum: SwOS
Topic: Did I choose RB250GS wrong ?
Replies: 4
Views: 3000

Re: Did I choose RB250GS wrong ?

Hi, hmmm, my 1 250GS device works flawlessly. Could you please post the tab, where the pause frames are visible ? Are there any information on the other side of the link regarding this issues, when this happens ? Any hints or so ? Give as much info as you can, or it is very hard to help you, perhaps...
by rcmcronny
Mon Apr 30, 2012 10:28 pm
Forum: SwOS
Topic: Access RB250GS from another subnet?
Replies: 3
Views: 2509

AW: Access RB250GS from another subnet?

Simple and short: Yes it is,it will work as expected. There are some threads further down regarding this. Have a look at this as there is an explanation for the missing gateway option :-)

Ronny
by rcmcronny
Thu Feb 09, 2012 11:09 pm
Forum: SwOS
Topic: Future of SwOS products?
Replies: 8
Views: 4884

Re: Future of SwOS products?

Hi Normis, thanks for give a short feedback to us. Could you have a look at my summary again and give feedback on the issues / feature requests ? You find it at http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?f=17&t=49646 Mikrotik should be somewhat more verbose to its customers, i think. From time to time ...
by rcmcronny
Fri Oct 14, 2011 1:33 am
Forum: SwOS
Topic: feature requests / bugs summary (RB250GS/ RB260GS)
Replies: 38
Views: 28769

Re: feature requests / bugs summary

Thanks :)

I have updated my 1st post to reflect new Feature Requests. If i miss something, please let me know.

Any Mikrotik guy here, that can give us some updates on the mentioned issues / requests in the 1st post ?
More customer communication ist better :)

Ronny
by rcmcronny
Tue Aug 16, 2011 10:18 am
Forum: SwOS
Topic: SwOS version 1.6 released!
Replies: 15
Views: 13445

Re: SwOS version 1.6 released!

I have no problems with the firmware and the changelog, all is readable and finde :)

I can confirm, that the snmp issues are fixed and now cacti for example is working correct without manual workarounds. THANKS !

Ronny
by rcmcronny
Mon Aug 15, 2011 9:52 pm
Forum: SwOS
Topic: feature requests / bugs summary (RB250GS/ RB260GS)
Replies: 38
Views: 28769

Re: feature requests / bugs summary

updated 1st post to reflect resolved issues in version 1.6

If there is a bug missing or a feature, please give me a hint to the thread ,so that i can add this.
I think this summary is very good to have a short summary, without searching this entire forum :)

Ronny
by rcmcronny
Sun Jul 17, 2011 8:25 pm
Forum: SwOS
Topic: RouterBOARD 250GS, RB/750G igmp snoop
Replies: 2
Views: 4491

Re: RouterBOARD 250GS, RB/750G igmp snoop

For SwOS ATM the answer is: NO.

Please look at http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?f=17&t=49646
by rcmcronny
Mon Jun 06, 2011 2:27 pm
Forum: SwOS
Topic: Use one port as wan to reach internet.
Replies: 3
Views: 2412

Re: Use one port as wan to reach internet.

Hi,

you can NOT route Traffic to your DSL Modem, the 250GS is a switch, so you need a router, for this task.
You could limit the two nets on port 2 and port3 with the ACL feature (to filter some traffic or so).

HTH Ronny
by rcmcronny
Sat May 14, 2011 9:46 pm
Forum: SwOS
Topic: TCP/UDP port filter? (feature request)
Replies: 14
Views: 8012

Re: TCP/UDP port filter? (feature request)

Have you tried the ACLs ?

http://wiki.mikrotik.com/wiki/SwOS#ACL_Tab

I think it should be doable with the ACLs, but hav not tried this myself :)

Ronny
by rcmcronny
Tue May 10, 2011 4:41 pm
Forum: SwOS
Topic: experiences with RB250GS
Replies: 7
Views: 3774

Re: experiences with RB250GS

i have 1 switch at home, which runs stable, no issues so far. Have a look at http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?f=17&t=49646 there are bugs and also feature requests. STP is on the list, but will be a long term development process regarding mikrotik, so no firmware will be available quickly wit...
by rcmcronny
Wed May 04, 2011 10:38 am
Forum: SwOS
Topic: feature requests / bugs summary (RB250GS/ RB260GS)
Replies: 38
Views: 28769

Re: feature requests / bugs summary

@kirshteins Thanks for your feedback, good support from mikrotik :)

I have updated my 1st post to reflect your feedback and what issues are not answered yet.
I hope this will help new customers.

Ronny
by rcmcronny
Wed Apr 06, 2011 10:39 am
Forum: SwOS
Topic: SwOS 1.2 not reporting SNMP correctly
Replies: 11
Views: 6551

Re: SwOS 1.2 not reporting SNMP correctly

Hi sergejs, these values are reported everytime, but with a false id: false statement (at least in actual version 1.4: (.1 at the end) SNMPv2-MIB::sysContact .1 = STRING: rcmcronny SNMPv2-MIB::sysName .1 = STRING: MikroTik-250GS SNMPv2-MIB::sysLocation .1 = STRING: RoomA correct statement should be:...
by rcmcronny
Fri Apr 01, 2011 9:07 pm
Forum: SwOS
Topic: SwOS 1.2 not reporting SNMP correctly
Replies: 11
Views: 6551

Re: SwOS 1.2 not reporting SNMP correctly

yeah you`re right :) sorry, i am not a native english speaker :) hehe As long as such little bugs can be fixed with little effort, for me this is not borked. But everybody has different meanings on this. But i agree, such easy stuff, should be fixed quickly, i did not think, that this takes so much ...
by rcmcronny
Fri Apr 01, 2011 2:54 pm
Forum: SwOS
Topic: SwOS 1.2 not reporting SNMP correctly
Replies: 11
Views: 6551

Re: SwOS 1.2 not reporting SNMP correctly

Hi, this is not correct, the snmp counters are working correctly (attention 32bit only, so poll often, if you have much traffic) :) BUT: There is a bug in the bandwith values, which are sent from the switch, so your monitoring asumes, that max bandwith is 150 bytes or so, therefore you are getting s...
by rcmcronny
Fri Mar 04, 2011 9:42 am
Forum: SwOS
Topic: SwOS 1.2 not reporting SNMP correctly
Replies: 11
Views: 6551

Re: SwOS 1.2 not reporting SNMP correctly

Hi, confirmed on 1.4 SNMP Output is: SNMPv2-MIB::sysDescr.0 = STRING: RB250G SNMPv2-MIB::sysObjectID.0 = OID: SNMPv2-SMI::enterprises.14988.2 DISMAN-EVENT-MIB::sysUpTimeInstance = Timeticks: (30755246) 3 days, 13:25:52.46 SNMPv2-MIB::sysContact.1 = STRING: ronny <ronny@sab SNMPv2-MIB::sysName.1 = ST...
by rcmcronny
Wed Mar 02, 2011 3:47 pm
Forum: SwOS
Topic: feature requests / bugs summary (RB250GS/ RB260GS)
Replies: 38
Views: 28769

feature requests / bugs summary (RB250GS/ RB260GS)

Last UPDATED: 18 Dec 2013 !! WARNING, SWOS 1.7 has a BUG, which bricks RB250GS/RB260GS , do not use any ACL RULES with SwOS 1.7 !! Version since 1.9 there is a new design of web ui, if you get weired output, powercycle switch (check: http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?f=17&t=72106) latest: cha...