Community discussions

MUM Europe 2020

Search found 15 matches

by parsiansystem
Mon Jun 18, 2012 11:13 am
Forum: General
Topic: a problem in mikrotik
Replies: 1
Views: 478

a problem in mikrotik

hi
in some days i have a problem in my routers!
you can see the problem in the log file in pictures attachment
the user stop in the router but in the accounting they was ONLINE!
so the user can not work internet
i do not have any sevices in hotspot!
but the error show it
plz help me
by parsiansystem
Tue May 17, 2011 3:03 pm
Forum: General
Topic: ppoe server user manager 5.2 broken
Replies: 1
Views: 326

Re: ppoe server user manager 5.2 broken

Ok..
Could you explain me more about your problem.
by parsiansystem
Tue May 17, 2011 3:02 pm
Forum: General
Topic: local over big nework routing
Replies: 2
Views: 468

Re: local over big nework routing

Ok..
Could you explain me more about your problem.
by parsiansystem
Tue May 17, 2011 2:56 pm
Forum: General
Topic: Mikrotik and datacenter
Replies: 2
Views: 581

Re: Mikrotik and datacenter

hi

how many bandwith you have in this router?
by parsiansystem
Sat Apr 09, 2011 6:19 pm
Forum: General
Topic: How to pass valid ip
Replies: 6
Views: 730

Re: How to pass valid ip

hi...
plz decribe the details!
pass from ether?
or pass from connection ?
or...
by parsiansystem
Sat Apr 09, 2011 6:03 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: Router keeps restarting after I pluged in the wireless card.
Replies: 3
Views: 780

Re: Router keeps restarting after I pluged in the wireless c

are you loging to router with MAC addresses?
by parsiansystem
Sat Apr 09, 2011 11:49 am
Forum: General
Topic: graphs deleted after reboot on v.5.0 / slow NTP sync
Replies: 52
Views: 15332

Re: graphs deleted after reboot on v.5.0 / slow NTP sync

plz see the picture
by parsiansystem
Fri Apr 08, 2011 9:40 am
Forum: Scripting
Topic: API problem: cannot get challenge v5.0
Replies: 2
Views: 718

Re: API problem: cannot get challenge v5.0

hi...
i have the similar problem
i thinke the v5.0 have a bug!
i upgrade to v5.0rc11
and solved all my problem.
good luck
by parsiansystem
Fri Apr 08, 2011 9:28 am
Forum: General
Topic: QoS by device
Replies: 1
Views: 406

Re: QoS by device

hi...
you should explain you problem
but
you can set QOS with ip and device for each user.
if you try in que mode you can find the device in it
good luck
by parsiansystem
Fri Apr 08, 2011 9:21 am
Forum: General
Topic: graphs deleted after reboot on v.5.0 / slow NTP sync
Replies: 52
Views: 15332

Re: graphs deleted after reboot on v.5.0 / slow NTP sync

no it isn't a bug!
your job is ok
but you can change the timr of updating the graphs in "graphs".
after any restarting.
you lost the previous graphs!
it is the rule of routers
good luck
by parsiansystem
Fri Apr 08, 2011 9:12 am
Forum: General
Topic: Torch Reverse DNS
Replies: 2
Views: 1360

Re: Torch Reverse DNS

hi...
plz explaine your question!
by parsiansystem
Fri Apr 08, 2011 9:11 am
Forum: General
Topic: in v5.0 routing mark not respected
Replies: 9
Views: 1043

Re: in v5.0 routing mark not respected

hi...
i have the similar problem
then i get that the v5.0 is it stable!
then upgarde ro v5.0rc11
all of the problem solved!! 8)
good luck
by parsiansystem
Fri Apr 08, 2011 9:05 am
Forum: General
Topic: PCIe x1 ethernet card
Replies: 3
Views: 722

Re: PCIe x1 ethernet card

hi...
i think it is ok
good luck
by parsiansystem
Thu Apr 07, 2011 5:32 pm
Forum: General
Topic: downgrade version from 5 to 4.16
Replies: 3
Views: 1974

downgrade version from 5 to 4.16

hi
i want to downgrade my router from v5 to 4.16. :?
how can do it?
thks
by parsiansystem
Thu Apr 07, 2011 5:25 pm
Forum: The User Manager
Topic: rate limit?
Replies: 2
Views: 788

Re: rate limit?

hi
no it isn't right
for example
for 64k only right 64k
and so on...
good luck