Community discussions

MUM Europe 2020

Search found 9 matches

by dzikis
Fri Apr 07, 2017 12:03 pm
Forum: General
Topic: Problem RouterOS 6.38.5 - Denial of Service
Replies: 67
Views: 13218

Re: Vulnerability RouterOS 6.38.5 - Denial of Service

What is soloution ?
by dzikis
Sun Dec 13, 2015 11:32 am
Forum: General
Topic: DHCP setup not working on CCR...tried everything
Replies: 2
Views: 471

Re: DHCP setup not working on CCR...tried everything

My friend Second router with bgp with this problem.
https://www.youtube.com/watch?v=uhkxLCw ... e=youtu.be
by dzikis
Sun Dec 13, 2015 10:01 am
Forum: General
Topic: DHCP setup not working on CCR...tried everything
Replies: 2
Views: 471

Re: DHCP setup not working on CCR...tried everything

I have got this problem also.
Coud you make support if ?
Could you fix it ?
Take a look on my movie.
https://www.youtube.com/watch?v=zY_COR92f0c
by dzikis
Sat Dec 05, 2015 2:35 pm
Forum: General
Topic: strange bug
Replies: 0
Views: 377

strange bug

Hello Dude I have got mikrotik ccr CCR1016-12S-1S+ and some problems. I can not make support file it stops on 1% and ca not and dhcpd sererver by configurator (DHCP Setup - timeout (13) ( in web in ssh and winbox). I have checked diferent device but no luck. software 6.33.3. and lower also. But when...
by dzikis
Sat Jun 06, 2015 11:35 am
Forum: Announcements
Topic: v6.29 released
Replies: 193
Views: 51785

Re: v6.29 released

Hello I upgraded my RB433 from 3.30 to 4.17>5.26>6.29 All went fine. But i noticed one problem. ETHER1 is making traffic (around 15mbs) all the time even if device connected to it is not making any traffic at all. When i disable it its OK then i enable and its OK until i try to ping something on th...
by dzikis
Sat May 30, 2015 10:06 am
Forum: Announcements
Topic: v6.29 released
Replies: 193
Views: 51785

Re: v6.29 released

Hi
I have got router with 6.28 working fine 2 peers bgp and pppoe server.
After upgrading to 6.29 some pppoe clients are connecting and disconnecting.
Second problem is trafic on some sfp ports winbox shows the same traffic on few ports.
by dzikis
Sun Apr 12, 2015 10:45 pm
Forum: Beginner Basics
Topic: CCR problem
Replies: 3
Views: 1209

CCR problem

Hello I have got CCR1016-12S-1S+ router. Sometimes when i reset it do not start and on lcd screen only info load from nand... How can i do netinstall? loading kernel from nand... OK setting up elf image... OK jumping to kernel code (0,0) hv_panic: corrupt hvfs: computed CRC 0x3202b038, trailer CRC 0...
by dzikis
Wed Jan 21, 2015 12:41 am
Forum: General
Topic: RouterOS v6.25
Replies: 110
Views: 33504

Re: RouterOS v6.25

Hi dudes
I have got problem with booting my ccr with 6.25. After sending to device 6.25 firmware i reboot device and i had info on lcd about booting kernel from nand only.
I disconected device from power suplay and it works now.
Where was / is problem ?
Jakub
by dzikis
Sun Aug 18, 2013 2:43 am
Forum: General
Topic: mrtg after restart
Replies: 2
Views: 667

mrtg after restart

I have got rb1200 with soft 6.2.
After restart i can not see mrtg grafics is is clear.
I have got "store on disc" mode on.
What can i do ?