Community discussions

Search found 7 matches

by kikikaka
Sat May 30, 2015 8:31 am
Forum: General
Topic: Winbox 3 RC
Replies: 639
Views: 125857

Re: Winbox 3 RC

rc9 crash...
Just tested RC10, crash problem is fixed . Seems ok so far.
by kikikaka
Tue Apr 21, 2015 5:39 pm
Forum: General
Topic: Winbox 3 RC
Replies: 639
Views: 125857

Re: Winbox 3 RC

tried removing cached files, re-download winbox.exe ...etc... still crash But the trick "Open in new windows" works. I remember the 3.0rc2 also crash similarly. It is fixed in rc3 ( or which version... .. i cant remember clearly..) crash info: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Applicat...
by kikikaka
Mon Apr 20, 2015 4:02 pm
Forum: General
Topic: Winbox 3 RC
Replies: 639
Views: 125857

Re: Winbox 3 RC

winbox 3.0rc9 crash in win7 ultimate x64 after clicking "connect"
by kikikaka
Sat Aug 02, 2014 11:52 am
Forum: General
Topic: Winbox 3 beta
Replies: 243
Views: 120832

Re: Winbox 3

just tried Winbox v3.0beta3. It crashes after clicking the "Connect" button to login. Before that, V3 beta2 works fine, at least can use. Environment: Win7 Ultimate 64 bit, RB2011UAS-2HnD with 6.18 ==== Windows popup "winbox.exe has stopped working" with following details... Problem signature: Probl...
by kikikaka
Mon Nov 04, 2013 5:09 pm
Forum: General
Topic: Disappearing firewall filter rules - problem
Replies: 9
Views: 2163

Re: Disappearing firewall filter rules - problem

same problem with rb2011uas-2hnd-in , since upgraded from 5.26 to 6.2 . All the fw rules in the input chain are removed randomly. Problem still exists in 6.5 !
by kikikaka
Sun Aug 04, 2013 8:00 pm
Forum: General
Topic: Rb2011 V6.2 bug
Replies: 11
Views: 3143

Re: Rb2011 V6.2 bug

I confirm the same crashing when opening quickset in winbox.

RB2011 + v6.2
by kikikaka
Sun Jul 03, 2011 9:57 am
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: Invalid microSD on RB450G
Replies: 9
Views: 4127

Re: Invalid microSD on RB450G

I got the same problem. I tried 2 microsd card, one is sandisk 1G, the other one is sandisk 4G The 1G shows invalid, but can be formatted, then works fine. The 4G card, just like those described in the previous posts, failed... I end up put the 4G card in a card reader, then format it to ext3 in a l...