Community discussions

Search found 5 matches

by agenovez
Wed Mar 28, 2018 9:01 pm
Forum: Announcements
Topic: Urgent security advisory
Replies: 110
Views: 71094

Re: Urgent security advisory

I confirm that this Chimay-Red Exploit is effective (tested on my own security lab), even though it is no easy to make it work (you need a lot of GNU/Linux/Programming Skills) to make it work, I am working on a security tool to update every Mikrotik Routerboard, for now I only have this code in Perl...
by agenovez
Thu Mar 15, 2018 12:09 am
Forum: The Dude
Topic: Problem with Ping on Dude (The Dude 3.4)
Replies: 3
Views: 410

Re: Problem with Ping on Dude (The Dude 3.4)

Hi, you need to run it with sudo, maybe your kernel has ICMP restrictions, I really recommend you running it on CHR indeed.
by agenovez
Wed Sep 21, 2011 5:44 pm
Forum: General
Topic: RouterOS v5.7 released
Replies: 227
Views: 62852

Re: RouterOS v5.7 released NO command "routerboard"

Hello, I upgraded the routerboard 433AH to the lastest verison 5.7, but I can´t find the command /system routerboard print I gives me an error that shows "routerboard" isnt recognized. It is weird because there is no problem with updated 411AH to 5.7, it shows this command. Thanks for any help, mayb...
by agenovez
Wed Sep 21, 2011 5:40 pm
Forum: General
Topic: SSID Lost After Backup
Replies: 2
Views: 456

Re: SSID Lost After Backup

Thank you for your Reply, I issued the file backup command, but nevermind, this is a problem about the mac of the interfaces, so I researched and found that actually can`t use the same backup on a different board with different wireless cards, so i issued the command "export" and change it manually....
by agenovez
Thu Jul 21, 2011 5:50 pm
Forum: General
Topic: SSID Lost After Backup
Replies: 2
Views: 456

SSID Lost After Backup

Greetings,

I have a strange problem with routerboard 411AH, lastest version Stable.

After I made a backup, all my ssids are missing on the interfaces :(

If somebody have the same problem would be great any help.