Community discussions

MikroTik App

Search found 4 matches

by acatheking
Mon May 05, 2014 7:31 pm
Forum: General
Topic: PC Engines APU
Replies: 4
Views: 1559

Re: PC Engines APU

I booted up the new APU1C4 from PC Engines last night with RouterOS 6.12
How? :)

I tried with netinstall, but there is no results.
Also, i tried with usb cd-rom connected to apu... no results....
by acatheking
Thu Aug 01, 2013 5:36 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: Usb port invalid
Replies: 45
Views: 23260

Re: Usb port invalid

It is not need to change previous script. I tried it on RB411UAHR + Sierra Wireless MC8775 and it works. USB became active after 2-3 auto-reboot :)
by acatheking
Thu Aug 01, 2013 12:13 am
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: Usb port invalid
Replies: 45
Views: 23260

Re: Usb port invalid

Almost every time (I'd say 9 out of 10) I shutdown the router, disconnect the power, and boot up again, the usb port (under system) comes back invalid. A reboot rectifies the problem. This basically means that every time I power up and boot, I have to reboot. It's not really really a problem. Just ...
by acatheking
Fri Feb 22, 2013 1:53 pm
Forum: General
Topic: 5.24 released!
Replies: 161
Views: 46016

Re: 5.24 released!

*) ppp client - fixed possible loss of configuration after reboot for some modems; Still have bug. For some modems, after reboot, I see another ppp-cli interface (disabled, ppp-out1, added by router). Previously configured ppp-cli interface points to the unavailable usb port, because router increas...