Community discussions

MUM Europe 2020

Search found 9 matches

by kiwibrew
Mon Aug 19, 2019 8:27 am
Forum: General
Topic: iptables "-j TEE" functionality needed
Replies: 7
Views: 1957

Re: iptables "-j TEE" functionality needed

I'm also looking to solve this problem, taking all inbound UDP packets on a particular port & sending them on to two destinations.
by kiwibrew
Fri Apr 12, 2019 6:22 am
Forum: Beginner Basics
Topic: RB4011iGS+RM and Huawei MA5671A SFP ONT
Replies: 7
Views: 2287

Re: RB4011iGS+RM and Huawei MA5671A SFP ONT

I'd also very much like Mikrotik support for the Huawei SFP ONT. This would save a lot of rack space & mess.
by kiwibrew
Fri Mar 22, 2019 4:39 am
Forum: General
Topic: How do you use ssh agent forwarding on the routeros ssh client?
Replies: 9
Views: 1019

Re: How do you use ssh agent forwarding on the routeros ssh client?

This is also important to me. Since shifting to 100% keys this has made it very, very difficult to work with some VPN-connected devices.
by kiwibrew
Tue Aug 29, 2017 10:57 am
Forum: General
Topic: CHR cloud hosted router xentools and vmware tools
Replies: 13
Views: 5910

Re: CHR cloud hosted router xentools and vmware tools

I would also like vmware tools please. Just started using a few routers on ESXi and yep, going to continue doing this.
by kiwibrew
Sun Nov 15, 2015 10:33 pm
Forum: General
Topic: RB532 + routeros mipsle 6.33 = fail
Replies: 19
Views: 4072

Re: RB532 + routeros mipsle 6.33 = fail

Thanks @jarda - netinstall of 6.32.3 brought those dead routers back.
by kiwibrew
Sun Nov 15, 2015 1:23 pm
Forum: General
Topic: RB532 + routeros mipsle 6.33 = fail
Replies: 19
Views: 4072

RB532 + routeros mipsle 6.33 = fail

I've bricked several RB532s and a couple of 532As with the latest 6.33 - both with netinstall and by upgrading from 6.7.

Going to try downgrading them all to 5.26 using netinstall now.

What's the highest version of routeros 6.x that's known to work on RB532 (32mb RAM) with R52 wireless card?
by kiwibrew
Sun Mar 02, 2014 6:31 am
Forum: Beginner Basics
Topic: CRS125 Configuration Help
Replies: 33
Views: 15056

Re: CRS125 Configuration Help

I deployed a CRS125 and I'm afraid I'm going to have to pull it out. It's behaving extremely erratically. Not all ports will negotiate. A second IP address assigned to the switch group does not respond to pings. I've reset the software once and it's still acting unlike a RouterOS device should. @Mik...
by kiwibrew
Tue Jun 12, 2012 8:52 am
Forum: General
Topic: Can't communication with Tristar 60 MPPT through 493ah
Replies: 10
Views: 2037

Re: Can't communication with Tristar 60 MPPT through 493ah

Question to all: when we say "can't communicate" or "doesn't work", what do we mean?

I'm looking at an MPPT 60 now and I can't get the web page to fully load. It loads part-way.

Unit pings just fine. This one is attached to an RB750.
by kiwibrew
Tue Oct 04, 2011 3:12 am
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: SXT wrong system health readings
Replies: 20
Views: 4142

Re: SXT wrong system health readings

Well this bug scared the crap out of me this morning. I have 2x SXT-5hND units on the same new solar powered site. One is reading 10.3V, and another is reading 9.8V. I expect that both of them are receiving in the order of 13.4V. I'm going to have to put a remote serial port in to monitor the charge...