Community discussions

Search found 10 matches

by arturw
Fri Nov 06, 2015 2:32 pm
Forum: General
Topic: Problems on CRS226
Replies: 11
Views: 2166

Re: Problems on CRS226

We have same problem. CCR1009 as a router and two CRS226 (connected with SFP+ 10G). No bridge on CRS. Clear config and IP address added. We have STP on other switches (HP). We found that connecting new switch (we can repeat it) to our topology hangs ports on CRS - but we do not know why. We can not ...
by arturw
Tue May 26, 2015 11:51 am
Forum: Announcements
Topic: Manual Improvements
Replies: 94
Views: 19284

Re: Manual Improvements

CRS series and Switch menu need to be updated. Documentation for switching is not complete. Examples are very usefull but all options are not explained. Anyone who used other products like HP, D-Link or Cisco can agree that using Mikrotiok hardware switch menu is not easy. Greate hardware with many ...
by arturw
Wed May 06, 2015 8:58 am
Forum: General
Topic: SFP+ on CRS226-24G-2S+ with S+31DLC10D - hangs...
Replies: 1
Views: 417

Re: SFP+ on CRS226-24G-2S+ with S+31DLC10D - hangs...

Moving SFP+ modules to ports 2 in both CRS226 solved my problem.
by arturw
Mon May 04, 2015 11:29 am
Forum: General
Topic: SFP+ on CRS226-24G-2S+ with S+31DLC10D - hangs...
Replies: 1
Views: 417

SFP+ on CRS226-24G-2S+ with S+31DLC10D - hangs...

I've checked that my two CRS226-24G-2S+ connected by fiber (both with SFP+ modules in first port SFP+) do not work corectly. Every few hours SFP+ modules hangs (no link - led off) and SFP modules need to be unplug. Unpluging fiber connector do not help. Both CRS have 6.28 RouterOS and are upgraded t...
by arturw
Fri Oct 03, 2014 12:42 pm
Forum: General
Topic: v6.20 released!
Replies: 146
Views: 59097

Re: v6.20 released!

OVPN server "require-client-certificate" set and CRL option set is still not working.

my case number: [Ticket#2014082766000625]

I found that other people have the same problem.
http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php ... 60#p449760
by arturw
Wed Oct 01, 2014 6:09 pm
Forum: General
Topic: OpenVPN Server error: TLS failed
Replies: 43
Views: 78416

Re: OpenVPN Server error: TLS failed

I can confirm that problem. In my environment RB2011 works as OVPN server, windows clients. Certificates were generated in Microsoft CA (Windows Server 2008 R2) and in second environment on OpenSSL. If CRL is defined and option require-client-certificate is set then clients can not establish connect...
by arturw
Mon Dec 16, 2013 1:23 pm
Forum: General
Topic: v6.7 released
Replies: 225
Views: 109904

Re: v6.7 released

There is a problem with ROS 6.x and dude 4.03beta on RB2011. I have tested few times scenario like this: 1. Clean Netinstal routerOS 6.7 (tried with ROS 6.1 too, same result). 2. simple config with NAT and two interfaces. 3. restart. 4. put dude package in to router. 5. restart. 6. It looks that all...
by arturw
Thu Sep 06, 2012 1:22 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: MUM Dubai new products
Replies: 16
Views: 3351

Re: MUM Dubai new products

RB2011UAS-2HnD rackmount would be very nice (with two rp-sma for antenas for example).
by arturw
Wed Feb 22, 2012 12:55 pm
Forum: General
Topic: v5.13 released
Replies: 64
Views: 8356

Re: v5.13 released

RB433 upgraded from 5.12 to 5.13 with no errors. After upgrade OpenVPN doesn't work. First OpenVPN connection hang my RB433 and I need to restart it manualy. I found that after upgrade my certificate in OpenVPN was missing (certificate was on certificate list but not selected in OVPN server menu). S...
by arturw
Mon Dec 12, 2011 7:13 pm
Forum: General
Topic: v5.11 released
Replies: 173
Views: 44860

Re: v5.11 released

RB433 from 5.9 to 5.11 successfully upgraded.