Community discussions

MUM Europe 2020

Search found 6 matches

by jurck
Mon Jun 04, 2012 7:49 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RB751G-2HnD wirelless performance
Replies: 9
Views: 3365

Re: RB751G-2HnD wirelless performance

yes I checked. As you can see on this forum, I'm not only one who have this problem.
by jurck
Mon Jun 04, 2012 7:07 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RB751G-2HnD wirelless performance
Replies: 9
Views: 3365

Re: RB751G-2HnD wirelless performance

Nothing changed. I have only this router.
by jurck
Sun Jun 03, 2012 8:13 am
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RB751-2HnD wireless problems
Replies: 13
Views: 4179

Re: RB751-2HnD wireless problems

What kind of problems do you have? Something like this:

http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?f=3&t=62341
by jurck
Sat Jun 02, 2012 12:36 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RB751G-2HnD wirelless performance
Replies: 9
Views: 3365

Re: RB751G-2HnD wirelless performance

Now I upgraded to 5.17 and the problem is here again. I downgraded to 5.16 and reset, then restore the config, but still problem with wifi. Ping on wifi with 5.17: Pinging 192.168.1.1 with 32 bytes of data: Ping statistics for 192.168.1.1: Packets: Sent = 121, Received = 112, Lost = 9 (7% loss), App...
by jurck
Mon May 28, 2012 9:20 am
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RB751G-2HnD wirelless performance
Replies: 9
Views: 3365

Re: RB751G-2HnD wirelless performance

I solved the problem, for now. I reset config to default, restore the config from backup and upgraded to lastest version of RouterOS.
by jurck
Fri May 25, 2012 3:46 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RB751G-2HnD wirelless performance
Replies: 9
Views: 3365

RB751G-2HnD wirelless performance

I have some problem with wirelless on RB751G-2HnD. I'm using it as ap-bridge. It was ok for few weeks but now I have ping delays on wirelless some times over 1000 ms and packet loss. There is no traffic on wirelless. I turned on debug for wirelles bot no log. On wired it is ok. Security is WPA2+EAP....